14. sep 2011 18:24
Ti rečem, probaj s "češpljo".....
hedonist
14. sep 2011 18:24
Ti rečem, probaj s "češpljo".....
hedonist
14. sep 2011 19:11
TUdi s češpljo dela enako ker sta sinonimki ;-)
18. sep 2011 13:50
Blog bi morala pisati, če bi naštela vse kar mi danes ne dela, vendar se bom osredotočila le receptu. V moji bležki "je objavljen" a " ni objavljen"
Česnova rižota
Hvala!
Živi s srcem, ne z glavo.
18. sep 2011 14:01
Sem popravil. Kaj še ne deluje? Bi bilo fino, če bi naštela lahko, da popravim.
18. sep 2011 16:58
Mislim, da je to za Bojana...smiselno bi morda bio odpreti temo: Vprašanje za Bojana.
Nič, sem se znajdla po svoje, sicer, pa ni nobena skrivnost, če ti morda na kratko povem kaj mi je nagajalo.
Želela sem prilepiti sliko k blogu pa ni šlo.
Shramba slik
Ustvari mapo
ime mape
prenos slike
DSCN8727.JPG 699 KB Ni dostopa do datoteke/mape. To mi je javilo, oziroma mi že dva dni javi, tudi zdaj ko sem ponovno poskusila!
lp in še enkrat hvala!
Živi s srcem, ne z glavo.
18. sep 2011 19:39
Anamarija, meni normalno naloži sliko v shrambo in tudi ven mi jo potem "potegne". Ne razumem zakaj tebi ne deluje
18. sep 2011 19:46
Anamarija, je Jernej bolj pravi naslov, kar tule postavljaj takale tehnična vprašanja
Bojan Administrator
22. sep 2011 12:36
Jernej, danes ( 22.09. ) ne pridem na kulinariko prek Mozile, preko IE normalno. Ko kopiram kak naslov iz kulinarike, mi dela, ko pritisnem " domov " kulinarika izgine in se pojavi napis : web Server s Default, generated by Paralleles panel........., se pravi vse dela normalno ( v mozili ) razen naslova www.kulinarika.net, ko se pojavi napis o napaki. A je možno, da je pri meni kaj narobe?
ežoj
22. sep 2011 12:51
Ja, osveži prosim ko si na tej strani Parallels ;-) Stisni OSVEŽI v biskalniku (refresh).
22. sep 2011 12:58
hvala, videti je, da zdej dela normalno.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom