27. jun 2016 11:18
Označi, da je album javen.
rimljanka
27. jun 2016 11:18
Označi, da je album javen.
rimljanka
27. jun 2016 11:29
Saj ne vem kje,ne vidim te možnosti.
nodika
27. jun 2016 11:38
Aha,sedaj pa je,hvala rimljanka.
nodika
3. avg 2016 9:50
Živjo,
že kar nekaj časa mi ne deluje "podrobno iskanje" (piše sicer, da je administrator o napaki že obveščen, ampak za vsak slučaj se oglašam še tukaj).
lp, proxima
6. avg 2016 13:14
Hm, meni deluje, kateri del ti pa ne deluje? Recepti, forum...?
In kaj vpišeš v iskalec, da ti javi napako?
7. avg 2016 3:38
7. avg 2016 5:36
Hvala za opozorilo. V tem primeru je pa res napaka. Jo bom poskusil čimprej odpraviti.
7. avg 2016 14:22
Jernej, po skoraj treh mesecih od mojega zadnjega sporočila je težava še vedno prisotna, puščica od zadnjega obiska še vedno ne dela. Ali bo v bližnji prihodnosti to popravljeno ali jo bomo dokončno umaknili iz uporabe?
Drejček
8. avg 2016 10:12
Tvoje prvotno sporočilo sem žal spregledal (moja krivda). Kje ne dela puščica od zadnjega obiska? Meni deluje povsod, zato mi prosim natančno opiši kateri brskalnik in kje (recepti, forumi...) oz pošlji povezavo na stran, kjer ne dela, prosim. Sicer se vednno oglasim, če vem za rešitev, ali pa če ne ;-)
9. avg 2016 6:44
Avtorja in/ali ključno besedo.
Ups, zdaj pa tudi meni dela - verjetno je bil lokalen glitch (vmes sem tudi pobrisala cookije). Hvala!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pivski kruh
Pohorska omleta