20. maj 2010 7:27
Včeraj sem pošinil, da mi ne delajo smeškoti. Danes sem preveril: na explorerju delajo na mozili pa ne. A je kaj pri meni narobe?
ežoj
20. maj 2010 7:27
Včeraj sem pošinil, da mi ne delajo smeškoti. Danes sem preveril: na explorerju delajo na mozili pa ne. A je kaj pri meni narobe?
ežoj
20. maj 2010 8:15
Ni bil vic v smeškotih, zadnja različica naprednega urejevalnika, ki jo uporabljamo, ni delala na Firefoxu, zato tudi smeškoti niso delali. Zdaj sem (spet) nadgradil in kot kaže deluje, ker tole tipkam na Firefoxu.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
20. maj 2010 19:51
Pri meni še kar ne dela ( v firefoxu, v IE pa dela ).
ežoj
20. maj 2010 20:02
Firefox test Ne vem Ežoj, zdaj je pa nekaj pri tebi narobe ;-)
20. maj 2010 23:12
V Operi tudi ne delajo. Nena
21. maj 2010 7:47
Katero opero pa imate? Meni delajo in ves čas imam opero.
Ali imate navaden urejevalnik ali napredni za pisanje besedila?
23. maj 2010 19:39
jernej je napisal/a: |
Ni bil vic v smeškotih, zadnja različica naprednega urejevalnika, ki jo uporabljamo, ni delala na Firefoxu, zato tudi smeškoti niso delali. Zdaj sem (spet) nadgradil in kot kaže deluje, ker tole tipkam na Firefoxu. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
A res ni delalo na firefoxu? Z mojim je bilo vse ey-OK. Hmmm.
Vanja
26. maj 2010 21:45
Kaj je z videom na glavni strani receptov? Hmmm, da ne bo kdo mislil, da sem to jaz. Ker je Ameriski video!
Vanja
26. maj 2010 21:50
Vanja, ravno sedaj Jernej dela na enem novem sistemu za servisiranje bannerjev, pa traja, preden se vse nastavi.
Bojan Administrator
26. maj 2010 22:05
Iiiiiiii, ga ze ni vec, pa tok je bil fajn!
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Gnetemo, pečemo in jih že jemo