19. apr 2009 18:27
Hvala za odgovor. Slika je bila poimenovana brez vejic (je pa bil podčrtaj). No ampak sem danes ponovno poizkusila, pa je šlo. Hvala. anka
19. apr 2009 18:27
Hvala za odgovor. Slika je bila poimenovana brez vejic (je pa bil podčrtaj). No ampak sem danes ponovno poizkusila, pa je šlo. Hvala. anka
19. apr 2009 21:13
No samo da je šlo ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. apr 2009 21:29
Po stari kulinariki mi je forum odprlo tako , da se je prikazala stran od zadnjega obiska naprej. Po novem mi pa vedno odpre na prvi strani, tako da moram potem listat po straneh kaj je novega. Ali mora biti po novem tako, ali delam kaj narobe? Pogledam pa na tistem pajacku kjer je "novo od zadnjega obiska". lp ANŽA
24. apr 2009 22:12
Čeprav mi je nova oblika KulSlo zelo všeč moram pa priznat, da je dosti počasnejša od stare. Imam hitro itnernet linijo, zelo hiter računalnik in Firefox je tudi v najnovejši izvedbi. A je še kdo na istem kot jaz?
Hvala,
Vanja
24. apr 2009 22:13
Pa klikneš na puščico dol ki je pred naslovom teme? Če klikneš na naslov teme odpre na začetku, če klikneš pa na puščico ti skoči tja, kjer je prvo novo sporočilo. Tako je delovalo tudi prej.
25. apr 2009 0:14
jaz, Vanja; kje je problem, se še ugotavlja
Drejček
25. apr 2009 0:37
drejcek je napisal/a: |
jaz, Vanja; kje je problem, se še ugotavlja Drejček |
Hvala!
Vanja
25. apr 2009 8:36
Jaz pa imam problem z odpiranjem Kulinarike. Velikokrat mi napiše, da je program neveljaven in mi ga zapre.Prej se mi ni to dogajalo. dididala
25. apr 2009 8:49
Ne vem kakšen program bi bil neveljaven, kulinarika je spletna stran, ne program... Ne razumem...
25. apr 2009 20:58
Hvala za pojasnilo.Prej mi je že na naslovu vrglo na zadnja sporočila bom pa sedaj pritiskala na puščico. Najlepša hvala in lep večer. ANŽAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Milijonska juha