22. mar 2017 9:50
Manjka mi puščica, ki te vrže na vrh strani (kako se ji pravilno reče?), od "rolanja po sceni" me že prst boli .
lp
22. mar 2017 9:50
Manjka mi puščica, ki te vrže na vrh strani (kako se ji pravilno reče?), od "rolanja po sceni" me že prst boli .
lp
22. mar 2017 10:30
Aha, je že spet vse v redu. Umikam vprašanje, lep dan vsem.
23. mar 2017 8:11
Pri mnenjah iz tega albuma https://www.kulinarika.net/fotoalbumi/album/f7324514nb04 , sem kliknila na avtorja mnenja, da pošljem zs, pa me vrže direktno na začetek albuma in ne na profil člana.
26. mar 2017 15:53
Bom isto vprašala, kot je že zgoraj mišzmoke
Meni se tudi ta puščica - kurzor - ali kako se ji že reče, samo kdaj pa kdaj pojavi....se naveličam "rolat po sceni"....sploh na ZID-u je to tolk moteče.....je dolgo nazaj že DBpek to omenjal......sem opazila, da se tudi meni več ne da, škoda .........
26. mar 2017 17:22
Bom pogledal kam je izginil tisti kurzor, saj na v3 ga ni bilo, to je novost v4, samo trenutno zgleda da ne deluje...
26. mar 2017 20:28
Puščica za gor je popravljena.
27. mar 2017 7:26
Odlično, hvala!
Saj se da tudi drugače, na desni strani okenca, a je to bolj komot
lp
27. mar 2017 10:03
Najlepša hvala Jernej tudi pri meni se danes odpira na vseh straneh Zida
12. apr 2017 13:46
Pozdravljen, Jernej, zanima me, zakaj se strani na KulSlo zdaj kar same od sebe osvežujejo na vsakih par minut (na okoli tri minute)? Zelo je moteče, tudi tale komentar mi je pravkar izbrisalo in ga pišem znova.
Lepo prosim, lahko pogledaš, kaj je narobe?
Vnaprej najlepša hvala
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 12. 2017 13:47
24. apr 2017 8:36
Pozdravljeni,
mene pa zanima zakaj ne morem prilepiti stvari iz worda v neko temo niti v zs sporočilo. V iskanje pa gre brez problema. Imam pa še eno vprašanje, če boste mogoče izdali še kakšno knjigoHvala za odgovor
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Široki rezanci z grahovim pestom