19. avg 2016 14:47
Kako kaže z lokalnim iskalcem po mnenjih pod receptom?
19. avg 2016 14:47
Kako kaže z lokalnim iskalcem po mnenjih pod receptom?
21. avg 2016 0:11
Je napisano v željah. Ko pride čas....
6. sep 2016 14:30
Pozdrav Jernej
imam eno ogromno vprašanje???? Glede na to, da je meni osebno ta kulinarični ZID v veliko razvedrilo, sprašujem zakaj se brišejo komentarji??? saj čist nič slabega ne mislimo, nakladamo veliko.....naj ostane vse, kot je nekoč bilo...zahtevam preveliko??????????
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
6. sep 2016 14:37
Pozdrav
Nihče ne briše komentarjev, ki niso žaljivi. Mislim da v zadnjem času ni bil izbrisan niti en komentar...
6. sep 2016 15:01
Jernej na Zidu je veliko manjkajočih komentarjev, že davno nazaj sem to opazila, ampak jaz sem bolj nepodkovana v teh zadevah, morda se oglasijo tudi tisti, ki so to opazili.......
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
12. sep 2016 9:02
Pozdravljen, Jernej, pravkar skušam odpreti prejšnje komentarje pri fotografijah na Zidu (tam, kjer so več kot trije), pa se ne zgodi nič, ko kliknem na "starejši komentarji". Lahko, prosim, pogledaš, kaj se dogaja?
Kar se pa izginulih komentarjev tiče, pa začenjo tam okoli petdesetega komentarja (pri fotografiji) res izginjati, pa ne zadnji trije, ampak tisti, ki so neposredno pred njimi.
Prijazen pozdrav,
Katarinči
12. sep 2016 9:09
Petdeset komentarjev, uffff. Bom pogledal!
12. sep 2016 9:36
Starejši komentarji zdaj delujejo!
12. sep 2016 12:19
Hvala, Jernej
Katarinči
12. sep 2016 13:56
Pozdravljen Jernej,
Zdaj se ne dajo slike na ZID-u všečkat.
Tudi na mobitelu so težave, mi sploh ne odpre ZID. Izpiše da nalaga, in nič ne naloži.
lp,
SMARTY1
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Piščančja stegna z miso pasto