4. feb 2016 12:15
Uporabljam Chrome. Bi bil Explorer boljši?
helgula
4. feb 2016 12:15
Uporabljam Chrome. Bi bil Explorer boljši?
helgula
4. feb 2016 12:17
Ja, v Explorerju deluje normalno...torej bom uporabljala tega :)
helgula
4. feb 2016 13:04
Hribovc ima tud "čudne" recepte...........kr neki skup zmetan.......ja Chrome, al je kaj drucga ?????
hribovc61
4. feb 2016 13:43
hribovc61 je napisal/a: |
Hribovc ima tud "čudne" recepte...........kr neki skup zmetan.......ja Chrome, al je kaj drucga ????? hribovc61 |
Enako, v Chromu. V IE je v redu.
Cila
4. feb 2016 13:44
Jernej, uporabljam Chrome, dogaja se mi enako kot pri članici helgula - "testitala" sem recept Vzhajani kifeljčki Migla. Opis težav: glavna slika pri receptu je zakrita, mnenja pod receptom so brez razmejilnih črt, nepregledno "zbita" skupaj, desno od glavne slike (zakrite! ) oziroma nikjer ni nobenih rubrik (od "spremeni oceno" do "ocena recepta"). Kaj pa zdaj?!
Katarinči
4. feb 2016 15:41
Zdaj je pa treba izbrisati keš in osvežiti stran, ker na vseh brskalnikih dela, sem ravno preveril.
4. feb 2016 16:25
Dela!!!! Jernej, novi videz kulinarike je super!
Katarinči
4. feb 2016 17:20
Deluje tudi pri meni, odkar sem pobrisala "smeti".
Cila
5. feb 2016 6:28
Pri ocenah receptov pogrešam seznam ocenjevalcev s podeljenimi točkami. Recepte dostikrat izbiram po ocenah in če ima recimo povprečno oceno 3,5 , sem šla vedno pogledat, ali so ga vsi tako ocenili, ali pa je bilo vmes le nekaj nagajivcev, ki so pretežnim peticam pripeli še par enk.
Cila
5. feb 2016 8:19
Se opravičujem Cila, je nekako izpadlo, sem "vrnil". Še obliko popupa malo uredimo, ampak zaenkrat imaš, ko klikneš na število ocen ;-)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Bujta repa