13. nov 2015 12:59
Tudi jaz sem dobila včeraj zvečer zs od mlička, vendar ko se prijavim na kulslo.si je tako kot da nimam nobenega zasebnega sporočila, čeprav je na e-mailu obvestilo...
mladikica88
13. nov 2015 12:59
Tudi jaz sem dobila včeraj zvečer zs od mlička, vendar ko se prijavim na kulslo.si je tako kot da nimam nobenega zasebnega sporočila, čeprav je na e-mailu obvestilo...
mladikica88
13. nov 2015 13:14
PRav je tako, ker sem izbrisal njegove smeti.
Jernej - Administrator
25. nov 2015 18:41
Kam je izginil ""ZID" , oziroma slike ?
SMARTY1
25. nov 2015 18:47
To sem se tudi jaz ravnokar vprašala.
mopsika
25. nov 2015 19:09
Neka drobna napakica vse vzame... Je že nazaj...
Jernej - Administrator
27. nov 2015 10:22
Ja no, na zidu lahko lajkam in všečkam, mojih komentarjev pa ne sprejme Miklavžu sem že pisala, da sem pridna, zdaj bom pa še Jernej-u
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
27. nov 2015 10:52
...."Miklavžu sem že pisala, da sem pridna, zdaj bom pa še Jernej-u" ... ha,ha, to pa je izjava meseca novembra, bravo Babka1951... hudo paše se mal nasmejat..
Vrtejbenka
27. nov 2015 15:53
Hm, moje sprejme in to na vseh brskalnikih. Kaj ti pa naredi? Ali gre za spletno stran ali za aplikacijo za telefonu, kje poskušaš, da ne sprejme?
Jernej - Administrator
27. nov 2015 19:49
Tudi mojih komentarjev (na zudu) ne sprejme.....pišem na tablici.
suziqatro
27. nov 2015 21:10
Tudi jaz sem danes imela težave s komentiranjem: ko sem pritisnila enter, se je puščica samo premaknila za eno vrstico navzdol, komentar se ni in ni hotel "objaviti". Šele ko sem ga kopirala,izbrisala napisano in ga ponovno prilepila v prazen okenček, je enter prijel in komentar se je objavil. Delala sem pa to na navadnem računalniku.
svenska
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Široki rezanci z grahovim pestom