23. sep 2012 19:25
Pozdravljeni! Zanima me, zakaj mi receptov, ki so objavljeni iz revije Dober tek, ne odpre. Shranjene imam v beležki. Tudi med recepti jih nisem več našla. Hvala.
dixi
23. sep 2012 19:25
Pozdravljeni! Zanima me, zakaj mi receptov, ki so objavljeni iz revije Dober tek, ne odpre. Shranjene imam v beležki. Tudi med recepti jih nisem več našla. Hvala.
dixi
24. sep 2012 8:09
Receptov Dober tek ni več,ker jernej ne sodeluje več z njimi.
andreja m
29. okt 2012 10:15
Jernej, napisala sem blog, vendar ni objavljen.
Zanima me, ali gre blog najprej v "obdelavo uredništva", ali je objavljen takoj, ko klikneš "odpošlji"?
rosie
29. okt 2012 11:45
Takoj je objavljen. Jaz ne vidim tvojega bloga, si ga odposlala? Poglej v beležko pod blogi, če ga imaš.
Jernej - administrator
29. okt 2012 12:35
Sem ga odposlala, ja. Očitno se je izgubil neznano kam in ga bom morala napisati še enkrat.
rosie
29. okt 2012 12:50
Ni se mogel izgubiti, če je bil odposlan potem je napisalo hvala za blog oz. te vrnilo na beležko z blogi, če oddaja ni šla skozi je bilo nekje rdeče obarvano neko polje in te opozarjalo, da dopolniš podatke. Ko je blog odposlan prideš v beležko nazaj.
Jernej - administrator
29. okt 2012 12:50
rosie...ne pozai izbrati KATEGORIJE za blog. Brez tega gre v maloro vse ;-)
Bojan Administrator
29. okt 2012 13:19
Ne gre v maloro, ga pa ne odpošlje naprej, a ostaneš na formularju in z rdečo piše kaj moraš še dopolniti da bi šel naprej.
Jernej - administrator
29. okt 2012 13:51
Bojan, kategorijo sem izbrala in sicer potovanja.
Sem preverila v beležki in tam piše, da nisem napisala še nobenega bloga. Sama sebi se zdim malo
rosie
29. okt 2012 14:04
Kategorijo in podkategorijo? Ko si kliknila ODDAJ BLOG, si prišla v beležko spet? Ali ti je obstalo na formularju? Ker dokler obstane na formularju se ne odpošlje.
Jernej - administratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Kruhove kroglice