8. nov 2017 11:56
Za objave bom pogledal, tole sporočilo ti pa pišem v Chrome, zadnja različica.
8. nov 2017 11:56
Za objave bom pogledal, tole sporočilo ti pa pišem v Chrome, zadnja različica.
8. nov 2017 12:21
Samo preverjam, če na Chromu objava deluje.
8. nov 2017 12:44
Jernej, hvala, preverila sem posodobitve (skopirano besedilo: Google Chrome is up to date
Version 62.0.3202.89 (Official Build) (64-bit)) , vendar se v forumih še vedno ne prikaže okence, namenjeno vnosu besedila, pripenjam tudi PrintScreen:
Res ne vem, kaj je narobe, imam morda samo jaz to težavo, ko uporabljam brskalnik Chrome? Če uporabim IE, gre vse brez problema.
Lp,
8. nov 2017 12:46
Ognjič je napisal/a: |
jaz nič ne jamram, ampak sem povedala, kakšno težavo imam in temu je ta tema tudi namenjena. Ognjič
|
ja ja ... ti si najbolj "jamrala"
Ognjič, šalim se ... ne me tako resno jemat!
8. nov 2017 19:47
Jaz na Ipadu ne morem pisati v forum in zasebna sporočila, ker se okno ne pojavi.
8. nov 2017 20:22
Trixi je napisal/a: |
Jaz na Ipadu ne morem pisati v forum in zasebna sporočila, ker se okno ne pojavi. Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Pa res, šele zdaj sem opazila, da ne morem pisati zasebnih sporočil, tudi tam se okence ne pojavi (Chrome).
Lp,
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 8. nov 2017 20:23
9. nov 2017 7:56
Katarični: Daj si prosim piškotke izbriši in začasne datoteke na Chrome, ker na Chrome sicer lepo deluje, verjetno se ti je nekaj zaštrikalo.
9. nov 2017 10:14
jernej je napisal/a: |
Katarični: Daj si prosim piškotke izbriši in začasne datoteke na Chrome, ker na Chrome sicer lepo deluje, verjetno se ti je nekaj zaštrikalo. |
Jernej, hvala ti za nasvet, uspelo je!
Želim ti prijeten in uspešen dan!
Prijazen pozdrav,
10. nov 2017 8:30
Jernej, na ipadu mi pisanje sporočil v forumih in zasebnih sporočil ne dela v Safariju, na Google pa. Kaj bi bil vzrok?
Lp, trixi
13. nov 2017 12:23
Jernej, evo danes pa dela!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Pad Thai s piščancem