25. apr 2017 21:29
Besedilo pa lahko preslikaš, le slogi se izgubijo, torej ohranijo se le črke in odstavki.
25. apr 2017 21:29
Besedilo pa lahko preslikaš, le slogi se izgubijo, torej ohranijo se le črke in odstavki.
1. jun 2017 11:40
Jernej, v forumih pri komentarjih poleg dneva manjka mesec.
1. jun 2017 11:54
hvala, bom popravil.
1. jun 2017 19:57
Jaz sem tudi prišla na to stran z enakim vprašanjem kot Trixi, pa sem že dobila odgovor.
2. jun 2017 8:59
Živijo.
Imam eno težavo. V shrambo želim naložiti sliko, pa mi ne dovoli niti s telefonom, niti preko računalnika. Javi napako "No input file specified." Kje je težava?
Hvala!
2. jun 2017 18:25
Ni vprašanje, a se mi ne da iskati prave teme, shramba se od včeraj odpira "u tren oka", kar me veseli, prej sem šla vmes lahko še malo po opravkih. Odlično!
lp
2. jun 2017 23:05
Težavo z datumom sem odpravil, shranjevanje v shrambo pa tudi. Problem je bil, če je bila slika večja kot 2 MB.
Včeraj smo prešli na nov, še sodobnejši strežnik, zato vse dela občutno hitreje kot prej.
2. jun 2017 23:11
Sem že naložila fotografijo v shrambo, hvala Jernej!
3. jun 2017 14:11
Zdravo Jernej
Lepooooooo PROSIM , kaj je narobe, da ze tretji dan ne morem odpreti teme, kaj jutri za kosilo?
Je problem pri meni, ali nasploh?
Hvaala
Lp
3. jun 2017 23:43
Hm, kaj pa napiše, ko želite odpreti? Meni lepo odpre in vidim tudi, da so v temi nove ideje za kosilo z današnjim datumom, zato sklepam, da tudi drugim...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Pivski kruh