13. jul 2010 23:16
sweety je napisal/a: |
Pa dajmo se eno blond vprasanje hihihKje pa je tukaj klepetalnica?:-O sweety |
Pritisneš na "hiško", ki smo jo spet dobili , Čisto na dnu strani je lepa slikica s tremi in napisom Klepetalnica.
Vanja
13. jul 2010 23:16
sweety je napisal/a: |
Pa dajmo se eno blond vprasanje hihihKje pa je tukaj klepetalnica?:-O sweety |
Pritisneš na "hiško", ki smo jo spet dobili , Čisto na dnu strani je lepa slikica s tremi in napisom Klepetalnica.
Vanja
15. jul 2010 19:27
ii hvala,,nikol ne bi nasla
sweety
19. jul 2010 17:05
Jernej, sem opazil spremembo za brisanje zvezdic; za moje pojme je to sprememba na slabše, ker je treba po novem 2x kliknit. A bi se dalo nazaj naštimat brisanje na single click?
LP
Drejček
19. jul 2010 20:39
drejcek: Žal ne. Single klik bo v nastavitvah, ko bodo prenovljene.
19. jul 2010 20:58
OK, vseeno hvala
Drejček
19. jul 2010 22:28
Že tretjič postavljam vprašanje: V mojem fotoalbumu še ni nobene slike, vendar se mi, ko želim dodati slike, napiše sporočilo, da ni prostora. Zakaj? Prosim za pomoč. mariborčanka mariborčanka
19. jul 2010 22:59
Mariborčanka... na strani 47 je tale odgovor: Foto albumi delujejo le Plus članom, ostali imate zaenkrat na razpolago 0 fotografij, zato ne moreš dati slik. Storitev bo za vse na voljo do konec poletja. Hvala za razumevanje. Petya
28. jul 2010 10:12
Ne vem kam naj to napisem, ampak zelo mi je vsec prva stran z novostmi od zadnjega obiska, res je super. Hvala, hvala, hvala,.....
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
28. jul 2010 11:31
Ni za kaj ;-)
28. jul 2010 12:02
Jernej, tale verzija Kulinarike dela preverjeno tudi na Firefox 1.5.0.7
LP
DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Goveji golaž iz pečice