2. apr 2009 9:50
Romanad to pomeni tole: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1798
Lep dan in veliko se smejte
2. apr 2009 9:50
Romanad to pomeni tole: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1798
Lep dan in veliko se smejte
2. apr 2009 11:22
31.3. sem poslala dve sliki k receptu Ponarejena tičina masa.Zanima me a je kaj narobe z slikcami al to tako dolgo traja da jih obdelate!Pa lep pozdrav žigolino
2. apr 2009 11:24
Ah, bil je samo prvi april Dolores
2. apr 2009 11:27
žigolino je napisal/a: |
31.3. sem poslala dve sliki k receptu Ponarejena tičina masa.Zanima me a je kaj narobe z slikcami al to tako dolgo traja da jih obdelate!Pa lep pozdrav žigolino |
Kako to misliš, dolgo, danes je 2. 4., torej ne čakaš niti 2 dni. V vrsti je 80 slik in 34 receptov, na dan se obdela po nekaj slik in receptov. Torej bo treba počakati dober teden dni.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
2. apr 2009 14:28
rimljanka je napisal/a: | ||
Kako to misliš, dolgo, danes je 2. 4., torej ne čakaš niti 2 dni. V vrsti je 80 slik in 34 receptov, na dan se obdela po nekaj slik in receptov. Torej bo treba počakati dober teden dni. [rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije |
2. apr 2009 18:19
žigolino, če klikneš na portalu desno zgoraj ikonco fantka, se ti odpre stran, kjer vidiš, koliko receptov in fotk čaka na objavo.
rimljanka - zasebno mnenje
2. apr 2009 20:16
romanad je napisal/a: |
Pozdravljen! Na portalu mi piše še 6 dni toliko ur in minut do konca-kaj to pomeni?
Lp Romana romanad |
Na to vprašanje ti pa žal zdaj ne morem odgovoriti, sem zavezan k molku do srede Bi rad povedal, pa ne smem.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
2. apr 2009 20:32
a te je Ministrstvo za obrambo prevzelo Al Ministrstvo za notranje zadeve Ognjič
2. apr 2009 21:07
Istrabenz me gotovo ni kupil, to lahko povem
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
2. apr 2009 21:21
Pa zakaj Bojan ne naredi smeška za olajšanje? Zdaj bi mi spet prav prišel OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom