8. nov 2009 20:35
Jernej ,pa sem res slike iz brisala,sedaj dela vse tip top....še enkrat hvala...
lp goga
8. nov 2009 20:35
Jernej ,pa sem res slike iz brisala,sedaj dela vse tip top....še enkrat hvala...
lp goga
14. nov 2009 11:32
Podrobno iskanje pri receptih: kaj sem naredila narobe, da mi ni dalo nobenega rezultata?
Želela sem dobiti več receptov za pripravo kisle repe. V podrobno iskanje sem pod sestavine napisala KISLA REPA, vse drugo sem pustila neizpolnjeno, in rezultat je bil 0.
Cila
14. nov 2009 11:56
Ne vem zakaj z iskalnikom ne morem najti sladice be mel? magnolija
14. nov 2009 14:36
Cila je napisal/a: |
Podrobno iskanje pri receptih: kaj sem naredila narobe, da mi ni dalo nobenega rezultata? Želela sem dobiti več receptov za pripravo kisle repe. V podrobno iskanje sem pod sestavine napisala KISLA REPA, vse drugo sem pustila neizpolnjeno, in rezultat je bil 0. Cila |
Ejej, presneti računalniki - še sklanjanje zahtevajo . Ko sem napisala "kisle repe" je bilo pa v redu. Jernej, z mojim vprašanjem se torej ne rabiš ukvarjati.
Cila
14. nov 2009 16:24
Cila je napisal/a: | ||
Ejej, presneti računalniki - še sklanjanje zahtevajo . Ko sem napisala "kisle repe" je bilo pa v redu. Jernej, z mojim vprašanjem se torej ne rabiš ukvarjati. Cila |
Bolj zanesljivo je, če vpišeš samo koren besede, torej npr kisl rep ali pa jabolk ... torej tisti del, ki se pri sklanjanju ne spreminja.
Nasja
14. nov 2009 19:42
Cila: Ja, najbolj se splača dati v iskanje pod splošno iskanje oz. ključne besede, iščejo tako po naslovu kot po sestavinah, KISLA REPA na ta način najde 5 receptov in 4 teme v forumu.
Je pa res da je najbolje vpisovati brez končnic, to bo žal ostalo, edino v prihodnosti res nameravamo v bazi imeti vse sklanjatve sestavin, samo sestavin je več tisoč, sklanjatev pa veliko. No, zaenkrat upoštevaj zgornji nasvet.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. nov 2009 21:47
Deluje. Hvala obema.
Cila
14. nov 2009 23:05
Ugotovil sem, da je veliko slik izginilo iz forumov ( recimo tistega za lanskoletno praznično pecivo ), pa tudi iz ( nekaterih ) mojih poslanih ZS.
Za kaj gre?
ežoj
16. nov 2009 17:54
Zdej ni več slik niti pri receptih. golubić
16. nov 2009 17:58
Pozdravljeni! Tudi mene zanima ali je prikaz slik poleg receptov po novem pogojen s plus paketom? Hvala za odgovor Blossom blossomKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton