5. maj 2010 22:21
Ja, sedaj je pa šlo
Hvala, Jernej
tejkica
5. maj 2010 22:21
Ja, sedaj je pa šlo
Hvala, Jernej
tejkica
6. maj 2010 8:48
Zanima me na podlagi česa se odločate katera tema je brezvezna in jo zato kar dvakrat izbrišete? Jagodka sladka
6. maj 2010 9:00
Hvala ,Jernej golubić
6. maj 2010 9:12
super, zdaj pa gre :). hvala jernej nivkapivka
6. maj 2010 11:14
Jagoda: Odločajo se moderatorji in administratorji po pravilih in pogojih uporabe te strani. Piše v pogojih uporabe kaj se briše, v finese oceni pač moderator.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2010 11:31
Sem pogledal kaj je bilo izbrisano. Tvoj post sodi pod 20d. točko pravil: Ni dovoljeno odpirati novih tem brez vsebine! Link ni vsebina! Za take stvari uporabljajte Twitter. Ker sicer lahko vsak odpre 10 tem na dan in lima neke linke.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2010 11:34
Meni se ni zdel NEK link. In ni bil samo link, bilo je tudi nekaj (malega) besedila Jagodka Jagodka sladka
6. maj 2010 15:23
Jernej, moje še ne deluje. Migla
8. maj 2010 21:13
Mene zanima nekaj glede iskanja po receptih. Jaz velikokrat želim najti napr. recepte, ki imajo med sestavinami 6 jajc. Če iščem pod 6 jajc, dobim vse živo ven. Če pa iščem tako da je 6 jajc v narekovajih, dobim manj zadetkov, ampak ko pregledam prvo stran in kliknem na naslednjo, se število zadetkov spet ful poveča (po moje pridejo kar vsi recepti v seznam). A bi se dalo narediti tako, da če daš besedno zvezo v narekovaje potem najde samo recepte s to besedno zvezo (kot je to v COBISS-u)?
8. maj 2010 21:56
Dobra ideja, samo ni preprosta za izvedbo. 6 jajc ti najde enako kot jajc, ker 6 ignorira (besede z manj kot 3 črkami ignorira, če tega ne bi bilo bi iskalo pol ure vsakič). Se pa da, vse se da ;-) Skoraj ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom