17. apr 2010 12:10
kateri brskalnik prostim pa imaš?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. apr 2010 12:10
kateri brskalnik prostim pa imaš?
17. apr 2010 12:17
IE 7. V tej temi mi samo v 1. postu lepo kaže zgoraj ima avtorja, vsi ostali pa so spodaj. http://www.mojalbum.com/tajda/kulinarika
17. apr 2010 12:19
Ok hvala, na IE8 dela OK. IE6 in IE7 sta pač malo... sem pa "popravil", čeprav ni bilo pokvarjeno (glede na standarde).
17. apr 2010 17:46
Migla je napisal/a: |
Spoštovani Jernej, mene zanima sledeče. V podrobnem iskanju iščem recept, katerega ime točno vem, npr. KRUHKI ZA ŽUR, vedar ne dobim podatkov o receptu. To se mi dogaja že dlje časa. Če ga iščem pod Kruhi, potem recept najdem. Migla |
Popravljeno!
17. apr 2010 18:25
jeiiii, super ste zrihtali!! bannanna_v_slo ;)
19. apr 2010 16:55
POPRAVEK: Iskanje po avtorjih foruma ni bilo mogoče, če je up. ime vsebovalo piko
Tole sem zasledila med novostmi. Bom dodala še svoj piskerček. Tudi če je * v upor. imenu, iskanje ne deluje.
19. apr 2010 17:46
AHa možno, ker * je nedovoljen znak. Nekateri člani pa še imajo * v up. imenu, bom popravil.
23. apr 2010 22:07
Pozdravljeni! Danes sem opazila, da ne morem aktivirati kode za plus paket, čeprav je račun že plačan. Ali jaz delam kaj narobe? lp, miki m.m.
24. apr 2010 9:07
Si dobila zasebno obvestilo, kjer piše koda notri in kliknila na povezavo? Če ne dela kodo še ročno poskusi vtipkati v http://plus.kulinarika.net ali pa mi napiši na ZS kaj se ti izpiše.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Gravče Tavče ali Prebranac