12. sep 2016 15:25
Ti nagajivi zid, bom pregledal ;-)
12. sep 2016 15:25
Ti nagajivi zid, bom pregledal ;-)
12. sep 2016 15:36
jernej je napisal/a: |
Ti nagajivi zid, bom pregledal ;-) |
Dej no, dej .
Slike z mobilca lahko pošiljam na zid, gledat jih pa ne morem .
Hvalaaa ...
SMARTY1
12. sep 2016 20:47
Jernej, pliiiiiiiz, poglej no na Zid, še vedno se ne da ne všečkat ne prebirat starejših komentarjev. Vnaprej hvala,
Katarinči
13. sep 2016 2:03
Delam na tem, je nekoliko kompleksnejši problem.
13. sep 2016 2:38
Mislim, da je popravljeno, lahko še ti preveriš, prosim?
13. sep 2016 8:05
Jernej, hvala, zdaj deluje oboje - všečkanje in prebiranje starejših komentarjev (vsaj meni).
Katarinči
19. sep 2016 8:32
Pozdravljen, Jernej, z Zidu že spet izginjajo komentarji, npr. pri fotografiji http://www.kulinarika.net/zid/3731/ - z naslednjim komentarjem bo izginil komentar s povezavo na recept za mandljevo maso (11.9.2016 ob 10:09 Smarty: "Vrtejbenka, a si razvozlala "bademovu masu" ? Meni se zdi da je to to: http://www.coolinarika.com/recept/domaca-bademova-smjesa . Sporoči kakšni so biškoti, mene tudi mikajo. Če ne drugega, bom imela izgovor da si kupim liker s slabim zamaškom"), nato oziroma naslednji pa bo obsojen na izginotje Vrtejbenkin komentar tik nad njim (9.9.2016 ob 13:59: "Saj res Katarinči, pa ravno včeraj, ko se je mož ustavil pri meni, mu rečem naj kupi hrano za mucko..pa da je tudi Limončelo zmanjkal ...ne vem, puhti nekam..al pa slab zamašek.")
Število starejših komentarjev tem hipu je 54 in se poveča z vsakim dodanim komentarjem pod to fotografijo. Skupaj z zadnjimi tremi aktualnimi komentarji bi torej moralo biti 57 komentarjev, vendar je vseh komentarjev dejansko samo še 53. Očitno je na eno fotografijo maksimum 50 (naj) starejših komentarjev plus trije zadnji komentarji, ostali oziroma "najnovejši-starejši" pa gredo direktno nekam v cyberspace črno luknjo - hmmmm, material za nove epizode X-files in Twilight Zone
Popravek: izginjajo vsi komentarji PO teh dveh oziroma za tema dvema komentarjema, danes sta izginila en komentar babke1951 in moj.
Katarinči
4. okt 2016 16:39
Obveščam vse obiskovalce, da bo zaradi predelave zidu, le ta uro ali dve nedosegljiv (slike na zidu). Prosim za razumevanje.
4. okt 2016 20:07
Zid spet deluje ;-)
30. okt 2016 4:19
Zakaj ne morem odpreti rubrik pri profilu uporabnika. Vidim, da je uporabnik objavil recepte, sporočila v forume...ampak vsebine ne vidim. Kljub kliku na rubriko se ikona vrti, odpre se pa ne - (ja, napisano zeeloo laično). CinijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi