7. avg 2016 5:36
Hvala za opozorilo. V tem primeru je pa res napaka. Jo bom poskusil čimprej odpraviti.
7. avg 2016 5:36
Hvala za opozorilo. V tem primeru je pa res napaka. Jo bom poskusil čimprej odpraviti.
7. avg 2016 14:22
Jernej, po skoraj treh mesecih od mojega zadnjega sporočila je težava še vedno prisotna, puščica od zadnjega obiska še vedno ne dela. Ali bo v bližnji prihodnosti to popravljeno ali jo bomo dokončno umaknili iz uporabe?
Drejček
8. avg 2016 10:12
Tvoje prvotno sporočilo sem žal spregledal (moja krivda). Kje ne dela puščica od zadnjega obiska? Meni deluje povsod, zato mi prosim natančno opiši kateri brskalnik in kje (recepti, forumi...) oz pošlji povezavo na stran, kjer ne dela, prosim. Sicer se vednno oglasim, če vem za rešitev, ali pa če ne ;-)
9. avg 2016 6:44
Avtorja in/ali ključno besedo.
Ups, zdaj pa tudi meni dela - verjetno je bil lokalen glitch (vmes sem tudi pobrisala cookije). Hvala!
9. avg 2016 11:21
Sem popravil samo ne dela 100%. Napiše preveč rezultatov.
9. avg 2016 11:56
jernej je napisal/a: |
Tvoje prvotno sporočilo sem žal spregledal (moja krivda). Kje ne dela puščica od zadnjega obiska? Meni deluje povsod, zato mi prosim natančno opiši kateri brskalnik in kje (recepti, forumi...) oz pošlji povezavo na stran, kjer ne dela, prosim. Sicer se vednno oglasim, če vem za rešitev, ali pa če ne ;-) |
Enako je pri meni. Kliknem zgoraj desno pod NOVO novosti od zadnjega obiska. Potem pa na puščico (levo,pred naslovom teme) in me namesto na zadnjo stran
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8164
vrže na prvo:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8164
Enako je pri vseh temah. Trenutno delam na Google Chromu, mislim da na IE ni nič drugače, bom pa preverila.
-----
Dodatna preverjanja: Včasih puščica deluje, drugič spet ne. Velja enako za Chrome in IE. Tokrat mi pri "vprašanjih" v prvo ni prijela, pri "kosilih" in vseh nadalnjih pa že .
Cila
11. avg 2016 5:07
Pozdravljeni!
Zanima me vaše mnenje glede predloga, da bi odprli novo rubriko JEDILNIKI? Tu bi bili urejeno zbrani postopki priprave (časovno zaporedje, količina potrebnih sestavin ter opis postopka priprave, sama priprava in morebiti postrežba določene jedi) jedilnika pod različnimi temami (npr. piknik, večerja s prijatelji, praznični družinski jedilnik, pogostitev brez kuhanja, tradicionalno kosilo...), ki bi jih prispevali člani kulinarike.
Cinija
13. avg 2016 9:27
Nekaj podobnega a ne cisto enako že je. Zraven priporocamo pri receptu je mogoce povezati več receptov v jedilnike. Glavna jed, sladica, juha, priloga.
13. avg 2016 18:46
Datum iz splošnih novosti mislim, da zdaj deluje, lahko prosim preizkusiš, Cila.
13. avg 2016 20:53
Deluje! Hvala .
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike