16. apr 2013 18:08
S pomladjo je letos veliko dela ker je pozno prišla
Jernej - administrator
16. apr 2013 18:08
S pomladjo je letos veliko dela ker je pozno prišla
Jernej - administrator
18. apr 2013 14:57
Ste pa res lepo "porihtali" pri nagradni igri Hofer-osebni podatki že vpisani.Res "šik".
andreja m
18. apr 2013 15:45
Hvala. Samo egistrirani imajo vpisane, ker igra je odprata za vse in smo tako naredili.
Saj tudi izbiranje receptov je šik narejeno
Jernej - administrator
19. apr 2013 12:03
Jernej, pozdravljeni!
Danes malo pred 12 uro sem hotela oddati napisan blog. Vendar mi je javilo, da je prišlo do napake in da bo administrator o tem obveščen. Ne moti me napaka, moti me izguba dokončanega neobjavljenega bloga.
Zanima pa slednje - ali je napisan blog izgubljen? Če je kakšna možnost - se da blog rešiti?
Hvala!
Moycaa
19. apr 2013 12:26
Če blog ni bil oddan potem ga ni na našem strežniku Žal. Ima pa napredni urejevalnik funkcijo za priklic napisanega (rešilni pas, zadnja ikonica desno). Poskušaj dobiti nazaj vsebino z rešilnim pasom.
Sicer je bolje daljše zapise večkrat shranjevati (torej najprej, pa potem še enkrat dopolnjenega itd.), ker pisanje neposredno v urejevalnik je vedno tvegano, saj tudi v primeru, da bi se podrl brskalnik ali računalnik, vse izgubite. Bom pogledal kakšno napako je javilo.
Jernej - administrator
19. apr 2013 12:32
Kot kaže rubrika ni bila izbrana pravilno ali pa ni bila izbrana. Brskalnik vam v tem primeru sporoči, da morate izbrati rubriko. Ne vem, zakaj vam ni sporočil napake. Tovrstne napake nastajajo v brskalniku, ne na strežniku in tu se pojavlja največ problemov
Jernej - administrator
19. apr 2013 13:26
Ne, nič se "prikliče" nazaj. Pa drugič. Hvala vseeno!
Moycaa
10. maj 2013 10:50
Jernej ali je mozno da bi iz tega pogleda lahko dostopali direktno do zadnje strani v vsaki temi?? Kar dosti nas dostopa preko mobija, stran je pa kar pozresna. Pa da stisnes stevilko moras se povecavo dati ker so tako male, stran pa ni mobile-friendly??
To sem ze enkrat prosila pa bi bilo res fino
faaalaaaaa
10. maj 2013 10:58
Saj imaš puščico na dol, ta te pripelje do prvega neprebranega sporočila, ki je ponavadi na zadnji strani.
Jernej - administrator
10. maj 2013 11:09
Waw pa res! Hvala!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči