15. maj 2011 19:25
mogoče sem spregledala, ampak zanima me ali je kje tudi rubrika, kaj danes za malico za v službo, saj mi je rubrika kaj danes za kosilo, zelo všeč in tudi velikokrat "plonkam".
lp,
anitram1
15. maj 2011 19:25
mogoče sem spregledala, ampak zanima me ali je kje tudi rubrika, kaj danes za malico za v službo, saj mi je rubrika kaj danes za kosilo, zelo všeč in tudi velikokrat "plonkam".
lp,
anitram1
15. maj 2011 20:16
Tule je nekaj na to temo: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2364
pa tule: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1429
pa še kaj bi se našlo ...
Blanchy
25. maj 2011 8:24
Jernej, ali pa kdo drug, če ve: zanima me, kako lahko popravim napačen komentar k sliki v foto albumu? Sem se zmotila pri komentiranju lastnih slik, komentar zbrisala, napisala novega, ko sem slike odposlala, je bil zraven slik stari komentar.
Hvala za pomoč.
rosie
25. maj 2011 8:28
Saj ni treba ponovno pošiljati slike, samo klikneš v administraciji (ki je v beležki) na komentar in ga spremeniš. Lahko direktno na tekst klikneš ali pa na ikono za spremembe, ki je spodaj zraven smetnjaka pri fotografiji.
Jernej - administrator
25. maj 2011 8:35
Jooooj, sem smotana. Saj sem kliknila na administracijo, pa nisem opazila, da se da tam popraviti.
Hvala še enkrat.
rosie
27. maj 2011 16:08
, vprašanje: a tisti svetilnik, alarm, no, nekaj podobnega, pri receptih, že deluje? Morda pomeni, da me bo obvestilo, ko pride novo mnenje?
Hvala in lp
mzm
27. maj 2011 16:12
Radijski oddajnik že deluje, ja ;-) Ja, obvestilo te bo, ko pride novo mnenje, podobno kot je bilo do zdaj pri temah v forumu. Torej naročanje in odjavljanje deluje, zdaj delam administracijski del v beležki (da se bo hitro videlo, kje ste naročeni), zato tudi še ni obvestila ;-)
Jernej - administrator
1. jun 2011 18:50
Lep pozdrav,
zanima me zakaj mi, ko gledam Naturetine recepte prikazuje sorodne recepte, ki jih še ni v bazi? Sem že ene par krat klinila, pa me vrne vedno na začetno stran...
Hvala za odgovor
Vesnuska
1. jun 2011 18:58
Upppsss... napaka....hvala za opozorilo. Mi lahko denimo napišeš, pri katerem receptu se ti je to zgodilo?
Jernej - administrator
1. jun 2011 19:01
Mislim, da sem popravil napako. Če boš še kje videla, da se to zgodi mi prosim daj ID ali link od recepta. Hvala še enkrat za opozorilo ;-)
Jernej - administratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako