15. maj 2010 10:35
Kako se odpre vse recepte od enega uporabnika, če sploh obstaja možnost? Hvala.
15. maj 2010 10:35
Kako se odpre vse recepte od enega uporabnika, če sploh obstaja možnost? Hvala.
15. maj 2010 10:42
Odpreš podrobno iskanje in vpišeš avtorja receptov. In to je to.
MM
15. maj 2010 10:44
Aja, pa če se ne motim samo članom s plus paketom pokaže vse zadetke, brez pluska pa jih dobiš samo nekaj.
MM
15. maj 2010 15:42
Jernej, če vtipkam v iskalnik na glavni strani receptov R torta, dobim vse mogoče torte, kljub temu, da je to ime za točno določeno torto. Zakaj mi ne pokaže samo tiste, ki jo iščem?
Vanja
15. maj 2010 15:57
Zato ker iskalnik ignorira besede, krajše kot 3 črke. To je potem treba iskati kot frazo, to možnost sem ravno prejšnji teden dodal, ne dela pa povsod, dela na glavnem iskalcu v glavi KulSlo. Vpišeš "R torta" in jo dobiš. Dvojne navednice povedo, da gre za frazo, torej želiš natančen zadetek.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. maj 2010 16:00
Hvala za pojasnilo.
Vanja
15. maj 2010 16:01
Ni za kaj... Počasi izboljšujemo tudi iskalnik ;-)
15. maj 2010 16:12
Po moje zato, ker pobere R v vseh pridevnikih ostalih tort. Preveri.
rimljanka
15. maj 2010 16:36
Ne, R-ja ne pobere, ravno zato je omejitev, da sme biti beseda minimalno 3 znake, sicer je ignorirana. Ker če bi bila beseda lahko en znak, to potem pomeni vse, ker je v več kot pol receptih črka R ali katera druga črka.
Edino pravilno je v takem specifičnem primeru uporaba iskanja po FRAZI (torej med " in ") ;-)
15. maj 2010 20:37
Jernej, kam si skril hiško levo zgoraj ???
DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Kremni rezanci s tartufi