9. dec 2015 16:28
Jernej, kako naj javno objavim nov album. Slike imam dodane, ne najdem pa povezave, da ga naredim javnega.
Hvala.
Vanja
9. dec 2015 16:28
Jernej, kako naj javno objavim nov album. Slike imam dodane, ne najdem pa povezave, da ga naredim javnega.
Hvala.
Vanja
9. dec 2015 16:46
Našla.
Vanja
9. dec 2015 18:40
Vanja:
Jernej - Administrator
16. dec 2015 7:46
Pozdravljen
Noče mi naložiti slik v shrambo.Mi lahko kako pomagaš?
Hvala za odgovor.
andreja m
16. dec 2015 18:27
Zdravo,
Ne morem pošiljati slik z mobitela, preko aplikacije, na ZID.
To traja že približno 3 tedne, če ne še več. Sprva sem mislila da je kaj narobe z mobitelom, ampak je ena od članic omenila isto težavo, vendar v drugi temi: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2745 .
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor, in upam na hitro rešitev težave.
SMARTY1
16. dec 2015 18:47
andreja: kaj pa napiše?
smarty: nisem vedel, prej je delalo, bomo pogledali...
Jernej - Administrator
17. dec 2015 7:43
Dober dan...vse naredim prav...ko kliknem PRENESI NA STREŽNIK,naloži sliko do konca( zelena barva),slike pa nikjer.
andreja m
17. dec 2015 8:05
andreja m je napisal/a: |
Dober dan...vse naredim prav...ko kliknem PRENESI NA STREŽNIK,naloži sliko do konca( zelena barva),slike pa nikjer. andreja m |
Tudi meni se to zgodi, kadar je ime slike, ki se nalaga, enako že preneseni v shrambi. Izgine nekje v internetnem vesolju
lp
mzm
17. dec 2015 8:26
Aja,hvala.
andreja m
17. dec 2015 21:39
V trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid.
Jernej - AdministratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada