1. avg 2012 0:37
jernej je napisal/a: |
Ne ni. |
Aha, in zakaj potem zevajo luknje v foto albumih?
Na primer, pri mojih albumih sem opazila, da ni več komentarjev od japaja, pa ne le v mojih.
lp
mzm
1. avg 2012 0:37
Ne ni. |
Aha, in zakaj potem zevajo luknje v foto albumih?
Na primer, pri mojih albumih sem opazila, da ni več komentarjev od japaja, pa ne le v mojih.
lp
mzm
1. avg 2012 7:49
Kje konkretno veš, da je luknja v albumu? Link prosim, bom preveril.
1. avg 2012 10:44
Na primer, tule, ampak tega je res veliko, preveč za iskanje vseh, ne le v mojih albumih, zato sem mislila, da se z odhodom zbriše komentar.
lp
mzm
1. avg 2012 10:48
Hm, ne bi se smelo, morda je kakšna napaka, težko ugotoviti. Pri mnenjih receptov pa ostane?
1. avg 2012 12:35
Pozdravljeni! Odprla sem novo temo z naslovom Studio Ank. Pa je ne najdem več. Ali je zbrisana?
Hvala!
Moycaa
1. avg 2012 12:48
Ja, izbrisana, ker je bila malo čudna. Kot da delate reklamo za studio, pravite, da ste tam bili, a nič ne napišete, želite, da drugi napišejo kako jim je bilo. Zvenelo je na reklamo oz. na sporočilo, ki nič ne pove
1. avg 2012 13:19
Ne, ne, nisem želela ali hotela delati reklame. (Saj me ni noben plačal za to :)) Zraven sem pripisala, da se lahko javijo na ZS. Res pa je, da svoje izkušnje nisem podala - ker v bistvu ne vem, kaj naj si mislim. Če bi se kdo javil, bi seveda, napisala tudi svojo izkušnjo.
Hvala!
Moycaa
1. avg 2012 13:41
Hm, ne bi se smelo, morda je kakšna napaka, težko ugotoviti. Pri mnenjih receptov pa ostane? |
, ne vem, opazila sem le pri albumih.
lp
mzm
1. avg 2012 13:46
Mnenje se izbriše, če pomotoma izbrišeš sliko, žal se je meni že zgodilo, in še danes mi je žal, da nisem bila bolj pazljiva!
Živi s srcem, ne z glavo.
1. avg 2012 14:23
Če sliko izbrišeš se mnenja izbrišejo, seveda. Ne more biti drugače sicer bi v bazi podatkov ostajali "duhovi" ;-)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Hot dog v listnatem testu