17. dec 2015 8:26
Aja,hvala.
andreja m
17. dec 2015 8:26
Aja,hvala.
andreja m
17. dec 2015 21:39
V trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid.
Jernej - Administrator
20. dec 2015 12:10
jernej je napisal/a: |
V trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid. Jernej - Administrator |
Dela, dela... Hvalaaaa .
SMARTY1
7. jan 2016 16:21
Na forumu pod naslovom "Pogrešani dekleti" je ena čudna pošta. Preverite sami zadnjo pošto.
Katrca11
7. jan 2016 17:06
Sem videla, ja.
mopsika
10. jan 2016 18:51
Zdravo,
Jaz imam spet težave.
Ne morem dodati slike v album, pa naredim vse prav. Sem že zbrisala zgodovino, resetirala sem račnalnik, pa ni uspeha... Poskusila tudi z drugim računalnikom, pa ne gre.
Kaj naj še naredim ?
Hvala za odgovor.
SMARTY1
10. jan 2016 23:35
Smarty1, si imela težave z nalaganjem slik z modulom, kjer jih po več hkrati naložiš? Ta modul po zadnji nadgradnji sistema res ni več deloval ;-( Nalaganje slikic eno po eno je pa delovalo ves čas.
Ti zdaj dela? Če si s tem modulom nalagala slikice, potem bi moralo.
11. jan 2016 5:59
Hvala Jenej.
Imaš prav. Po klasičnem načinu lahko oddam sliko v album, ni mi šlo oddajamnja več slik hkrati.
Še enkrat hvala za pomoč, in lep dan.
SMARTY1
1. feb 2016 19:55
Jernej, najprej lep pozdrav!
Sem nova na kulinarika.net, zato morda sprašujem nekaj, kar ste v preteklosti že pojasnili. Zanima me, zakaj se pri nekaterih receptih (ko kliknem nanje) pokaže slikica "se še kuha", čeprav je na seznamu zadnjih 10 receptov poleg objavljena tudi fotografija jedi. Danes se mi je to zgodilo npr. pri receptu "Jajca iz pečice". Včasih (a zelo zelo redko) se to zgodi tudi pri receptih, ki so ze nekaj pčasa v bazi.
Še nekaj me zanima - kako naj označim fotografijo, da bo (če seveda bo ) objavljena kot slika postopka, ne pa zgoraj med fotografijami gotove jedi?
Že vnaprej hvala za odgovor, vsem kulinaričarkam in kulinarikom pa želim uspešno kuho ter peko !
P.s.: Emmm, se na kulinarika.net vikamo ali tikamo?
Katarinči
1. feb 2016 20:16
Pozdravljena, Katarinči, tikamo se, seveda se tikamo.
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton