9. nov 2006 13:53
Čao, Ja, dejmo si kako mašnco kam navezat..... bo tako, kot eno "aktivno" kulinarično srečanje. Res no, a ne bi bla fora? sploh če bo imel kdo kako Kulsko dobroto s seboj.... Lep pozdravček, S.
9. nov 2006 13:53
Čao, Ja, dejmo si kako mašnco kam navezat..... bo tako, kot eno "aktivno" kulinarično srečanje. Res no, a ne bi bla fora? sploh če bo imel kdo kako Kulsko dobroto s seboj.... Lep pozdravček, S.
9. nov 2006 14:12
Kaj pa če bi si pripeli nekam na obleko mali kuharski klobuček.Ne preveč vpadljivo, tako da tisti,ki niso "naši" ne bodo čudno gledali. Romanad
11. nov 2006 15:18
Vsem en lep pozdrav. Pred kako uro sem se vrnila iz pohoda in sem seveda prijetno utrujena in predvsem srečna. Pot ni preveč zahtevna , se skoz kaj dogaja tako da vse skupaj kar hitro mine. Nasvidenje prihodnje leto maja kavica
11. nov 2006 18:45
No kako vam je šlo, tisti, ki ste šli?? Levinjav
11. nov 2006 23:48
Ali ste se našli? Mislim člani kulinarike, ker nihče nič ne piše o tem. Sprašuje radovednica iz Maribora. riba-ribica
13. nov 2006 13:52
Tudi mene zanima, če ste se našle na Čatežu s klobučkom ali brez? VeronikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Ribja juha s testeninami