Pomoč

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

tema odprta - 7. nov 2006 21:35 | ogledi: 3.062 | odgovori: 10

Ali mogoče katera ve, če se da kje v Trstu kupiti ženske čevlje (salonarje) in sicer majhne številke (33). Moja nečakinja ima drugo leto maturantski ples in majhno nogo, ter si jih močno želi. Vsaka informacija zelo dobrodošla.

Lp,

Suzana

priv  

član od: 7.11.2006

sporočila: 266

8. nov 2006 8:54

Menim da takšna številka čevljev ne bi smela biti problem glede na današnjo ponudbo. Čeprav je pa škoda časa in vožnje v Trst, če greste samo po čevlje, saj imamo pri nas zelo veliko in tudi dobro ponudbo. O cenah pa ne bi nič. Lep pozdrav, Petra. priv

luna72  

član od: 5.9.2006

sporočila: 35

8. nov 2006 13:26

Anazus, povejmi malo kako izgledajo te salonarje. Bom poskusila malo pogledat po trgovinah tukaj v Trstu. Vem pa, da je pri nas najmanjša ženska številka 35 in se težko najde... luna72

muffin  

član od: 17.10.2002

sporočila: 125

8. nov 2006 13:49

pojdite k čevljarju in vam bo naredil salonarje po meri. Vem da je v Ljubaljni čevljar, ki dela zelo lepe, tudi glamurozne in elegantne salonarje po meri. Ime mu je Vladimir Vodeb in ima salon pri čevljarskem mostu. Res da pride malo dražje, vendar po moje ravno toliko dražje, kolikor bi vas prišel bencin, parkirnina in cestnina do Trsta. muffin

balu  

član od: 26.1.2006

sporočila: 464

8. nov 2006 14:28

Prijateljica ima isti problem saj ima št.32-33.Vem ,da si je lani kupila čevlje pri alpini.Poglej tam. Pa veliko sreče. balu

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

8. nov 2006 16:38

Priv: Ja tako kot si napisala, ponudba že, ka pa cene? Luna72: Salonarje bi izbrala nečakinja, tako da ti ne morem ravno povedati kakšni naj bi bili. Saj veš kakšne smo ženske: eni so všeč takšni, drugi pa ta isti model sploh ne. Mene zanima bolj kje imajo mogoče malo večjo izbiro teh manjših številk, pa bi se nečakinja potem na licu mesta odločila za takšne, ki bi ji bili všeč. Muffin: Bom preverila cene, upam da niso glamurozne tudi te! Balu: Hvala za nasvet, bomo šli še v Alpino. Če pa katera ve za konkretno ceno (ne pretirano), pa jo lepo prosim za informacije. Suzana

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

8. nov 2006 16:46

težava zna biti iskati čevlje z tako majhno številko 33 in sploh salonarje z peto, namreč jaz doslej v sloveniji nisem imela sreče, stara pa sem 30 let in moram vse čevlje iskati na otroškem oddelku in imeti srečo da ne najdem čisto tipične otroške. Seveda danes je izbira zelo velika proti letim nazaj ko je mama zame kupovala in je našla samo čevje z mašnicami in lakirane, da jih še danes sovražim. Edino z peto čevlje najdem kot model opanke poletne in to Turbo S. čisto salonarje zaprte v sloveniji pa še nisem videla, da pa bi si jih dala delat pa bi morala moja denarnica vsebovati 15.000 do 25.000 za en par. vegeterianka

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

8. nov 2006 17:37

v pitarellu sem opazila, da imajo veliko ponudbe številke 34, v Udinah je bilo ločeno od drugih čevljev, so bili pa sami salonarji. Za manjše številke ne vem, je pa italijanska mera ponavadi manjša, pa tudi odvisno od modela. Glede na to, da je Pitarello tudi v Trstu, se ti mogoče splača pogledat. Drugače pa lahko daš naredit čevlje po meri, ampak bo verjetno malo dražje. matilda

urssa  

član od: 25.12.2005

sporočila: 380

8. nov 2006 17:45

Moji čevlji za matrantski ples so bili narejeni pri Vodebu, pa so bili 30.000 tolarjev. Ja, res veliko, ampak se je splačalo. Medtem ko so se ostale punce "ubijale" in imele miljone žuljev je bilo meni udobno. Sicer pa lahko vprašate še pri plesnem čevljarju v Ljubljani - na Židovski. Tam bi čevlji (sicer plesni, pa prav tako lepi) prišli okoli 16.000 tolarjev. Želim vso srečo in čim boljše živce pri iskanju čevljev. pozdravček, Urša

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

8. nov 2006 19:57

Pri čevljarju na Židovski smo vsako leto naročili par plesnih čevljev (oblečenih v enako blago, kot je bila obleka) za našega sina, ko je še treniral akrobatski rock and roll. Takrat smo plačevali cca. 7.000 sit za par. Mogoče pa bi ji naredil salonarje za maturantski ples, vprašat ni greh. Galja

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

9. nov 2006 16:22

Jaz sem od tega istega čevljarja Piškuriča na Židovski imela maturanske čevlje. Do tja sem šla z navadnimi, za v dvorano so pa tudi ti od njega čisto super. Pa še pašejo h obleki, če se blago prinese. Pa peto in model izbereš, tako da so zelo ok. Noge ne trpijo, žuljev pa tudi ni saj so mehki in udobni. Lp Saša Mir in dobro!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti