24. avg 2006 10:02
ne me hecat. Pa ne bom šla v Krško po kokosovo maslo Ogček. Edino, če mi ga pripelješ na svojem nočnem pohajkovanju . jade
24. avg 2006 10:02
ne me hecat. Pa ne bom šla v Krško po kokosovo maslo Ogček. Edino, če mi ga pripelješ na svojem nočnem pohajkovanju . jade
24. avg 2006 10:07
jade v leclercu, mercatorju pa maxiju sem ga že videla, sva ga pred časom kupila v leclercu... p
24. avg 2006 10:15
Jade videla sem ga tudi v Mercatorju v Domžalah in v Zagorju, tako, da mislim, da ga imajo več ali manj vse trgovine od Mercatorja. jana 07
24. avg 2006 10:19
Joj, kokice s kokosovim maslom....mmmmm, mi diši, kot je vlasih dišalo pred kinodvoranami....tisti rdeči vozički.... Lep pozdravček, S.
24. avg 2006 10:23
Ha, ha, ha, Ognjič - hvala, da si potegnila tole temo gor. Sem se iz srca nasmejala Pa še na listek za "fasngo" sem napisala kokosovo maslo (in koruzo za kokice). jankica
9. feb 2007 20:29
dobite ga tudi na www.trgovina.hiskadobrot.com ekološko z certifikatom P. Preseren
9. feb 2007 20:33
Tudi v Mercatorju na Ptuju ga imajo Blagovna znamka Eden. Tudi v Hoferju so ga imeli. božena
9. feb 2007 21:25
Kokosovo maslo sem danes videla v Hoferju. LP! fakin712
9. feb 2007 22:17
V katerem Hoferju? Jaz sem zadnjič spraševala, mislim da na Jesenicah ali pa v Lescah pa so rekli, da velja isto kot za marcipan - samo pred Božičem. NenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )