9. nov 2006 15:53
Najlepša hvala vsem za odgovor! Zdej moram pa samo še začet klicat pozdravček, Urša
9. nov 2006 15:53
Najlepša hvala vsem za odgovor! Zdej moram pa samo še začet klicat pozdravček, Urša
9. nov 2006 20:15
ligojna je napisal/a: |
te dve knjigi sem videla v knjižnjici z veliko vzorci...naslov knjige...Idrija Lace...avtorica Metka Tratnik Vesna Leben |
11. nov 2006 16:47
bi lohk kje na internetu dobila te vzorce ali papirce, da si jih kar sprintam dol? Habibi
11. nov 2006 17:05
Tega na netu ne boš dobila, kajti to se plačuje in ni ravno poceni. Na vsakem kupljenem papiurcu pa ti tudi piše, da je papirc zaščiten in da je kopiranje prepovedano. lp Vesna
11. nov 2006 19:32
ja sej je marsikej prepovedano (kopiranje cd-jev, filmov - ddv,...) pa useen to delajo, kr je bl poceni. škoda, k se še papircev ne da dobiti na netu, drgač muziko in filme use dobiš. Habibi
12. nov 2006 21:03
Ja, pa kaj še, na koncu bodo iz printerja že kar narejene čipke letele. Jaz Irmo osebno poznam in ona se z risanjem papircev preživlja. se pa da z njo resnično vse zmeniti, nariše papirc za vsako priložnost. Loni Makaroni
12. nov 2006 21:34
Pa saj z nakupom papircev ne bankrotiraš, sem jih lani kupovala. Sedaj potrebujem samo še nekaj več znanja, a tudi to bo sčasoma. Na Andragoškem zavodu v Mb bodo organizirali tečaj, zato mislim, da lahko tudi po drugih mestih vprašate pri teh ustanovah oz. zavodih. Lp iz Mb! riba-ribica
15. nov 2006 18:36
sej vem da z nakupom papircev ne bankrotiraš, sam jst sem imela problem, da jih nisem imela kje kupit, še zadnja trgovina ki je bila v tem kraju (kmečka trgovina) so jo zaprli, zdaj je pa use najmanj 30km stran. sej sm jih že dobila, ne rabim več. aja zanima me še če poznate katero iz Ajdovščine ali okolice, ki zna klekljati in je pripravljena me kakšno urco, dve na teden učiti. lp Habibi
14. mar 2007 11:27
Habibi je napisal/a: |
sej vem da z nakupom papircev ne bankrotiraš, sam jst sem imela problem, da jih nisem imela kje kupit, še zadnja trgovina ki je bila v tem kraju (kmečka trgovina) so jo zaprli, zdaj je pa use najmanj 30km stran. sej sm jih že dobila, ne rabim več. aja zanima me še če poznate katero iz Ajdovščine ali okolice, ki zna klekljati in je pripravljena me kakšno urco, dve na teden učiti. lp Habibi |
19. jan 2011 17:19
Pozdravljene, Prebiram staro temo, 4 leta in da ne odpiram nove, bi rada vprašala ali ima kdo kje kašen komplet blazine "bula" in košare za klekljanje za prodat? Namreč, zelo rada bi se naučila te obrti, za svoj hobij in dušo. Hvala, Alja AlcikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Gratinirani fuži s sirom in pršutom