5. nov 2006 23:37
je pa hec, da so vsa čistila, ki so učinkovita, na voljo na najnižji polici v trgovini, o njih ni gromozanske reklame, ceno imajo pa izjemno dostopno. včasih pa kupiš stvar drago kot žafran, pa nič. titta
5. nov 2006 23:37
je pa hec, da so vsa čistila, ki so učinkovita, na voljo na najnižji polici v trgovini, o njih ni gromozanske reklame, ceno imajo pa izjemno dostopno. včasih pa kupiš stvar drago kot žafran, pa nič. titta
9. nov 2006 12:14
Vam sporočam, da sem pulover oprala v raztopini za rabarvanje, vendar je madež ostal. Nato sem ga enostavno pobarvala v oranžno. Sedaj je pulover kot nov, tudi madeži so se prekrili. Še enkrat hvala vsem za nasvete. Lep dan. brigita
9. nov 2006 14:44
Mene pa zanima, ali se je kdo in če se je, kako in s čim že spopadel z madežem od sveče? In kakšne rezultate je dosegel? Prosim za vaše mnenje. Hvala oliva
9. nov 2006 18:15
titta je napisal/a: |
je pa hec, da so vsa čistila, ki so učinkovita, na voljo na najnižji polici v trgovini, o njih ni gromozanske reklame, ceno imajo pa izjemno dostopno. včasih pa kupiš stvar drago kot žafran, pa nič. titta |
23. nov 2006 23:08
oj.sama mastne madeže najlaže odstranim z cetom za posodo.namažeš,opereš pa je.če pa mal pustiš ja pa bolj sigurno. ena mš
24. nov 2006 8:41
Čistilo za posodo res dela čudeže.
24. nov 2006 8:46
Vosek iz tkanine odstranimo tako, da na madež položimo vpojni časopisni papir (Delo npr.) in ga prelikamo z likalnikom. To ponavljamo s čistim papirjem toliko časa, da madež izgine. Če je vosek barvast, še popršimo z razmaščevalcem in operemo. Lp Dolores
14. maj 2012 15:07
prosim za pomoc sin ima novo beklo softshel jakno in jo je vceraj dal prat z rdeco kaj storiti sedaj ker se je prebarvala ni vec bela ampak je svetlo rdeca bila je pa tak draga 100 EVROV HVALA KER BI JO PROBALA ZRIHTATI NAZAJ V BELO
anic
14. maj 2012 16:44
Se mi zdi, da bo kar težka tale ponovna preobrazba v belo, ne da bi se poznalo na kvaliteti tkanine. Razen varikine, se menda dobijo neki listki, ki razbarvajo s pranjem pobarvano perilo. Upam, da boš rešila tole, čimbolje.
zeta
14. maj 2012 18:36
dobi se prav sol za razbarvanje že pobarvanega perila. Vprašaj v DM. Nekaj belih cunj sem rešila, nekaj jih je pa še vedno nežno oranžnih.
kleoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem