....................
5. nov 2006 19:00
Reca zmenjeno . Samo zdaj me pa res firbec matra kje je to. Pojma nimam katero cesto asfaltirajo. jade
5. nov 2006 19:11
Tisto ozko iz Kresnic proti Litiji. Most so zdaj zrihtali, cesto pa še bodo. lp Vesna
5. nov 2006 19:12
Ajaaaa toooo to je pa še pol ure stran od mene. jade
5. nov 2006 19:33
No, to ni taka reč, midva imava od hiše do Litije 9 km. lp Vesna
5. nov 2006 19:40
Vesna pozdravljena v naši občini. Ali si kupila hišo med Kresnicami in Litijo? Če je tako, bom naslednjič, ko bom maširala tam mimo zelo pozorna, če te kje vidim. Lp Iča
5. nov 2006 19:41
IČA, reca misli cesto na desnem bregu Save, se mi zdi, da ne boš zastonj gledala. rimljanka
5. nov 2006 19:44
Hiša pa se krasno vidi tudi iz nasprotnega brega oz. ceste. lp Vesna
6. nov 2006 8:03
Habibi, brez skrbi, sem tudi jaz razumela sporočilo kljub napaki. Vendar pač mislim, da nikomur ne škodi, če ga pri kakšni taki stvari kdaj popravimo in se kaj novega nauči. S tem ne mislim nič slabega in nikakor ne "lektoriram" ljudi vsenaokrog po forumih, vendar pa ima beseda, ki si jo zapisala, čisto drug pomen. Morda se tega nisi niti zavedala - zato moj (poudarjam!) dobronamerni popravek. In če se pri komentarjih pod recepti lahko kregamo, ali je pravilneje datlji ali dateljni (pravilno je oboje), se mi tudi kakšna taka lekcija iz slovenščine ne zdi odveč. Pa brez zamere. Pojasnilo: usiljiva oz. pravopisno pravilno vsiljiva pomeni "takšna, ki se vsiljuje", torej npr. "Ta prodajalka je zelo vsiljiva." Ti pa si želela reči vseljiva, torej "takšna, v katero se je mogoče vseliti". Se še enkrat opravičujem za tako "off topic" razpredanje, nekako ne morem iz svoje kože ;) Lep dan vsem! cherryKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Kavna torta (Coffee cake )
Kitajski kruh