delite svoje izkusnje z
-kaksne
-kakse
itd...
sama imam najraje toblerone
za vse ljubitelje
i
veliko srece pri peki
lannika
delite svoje izkusnje z
-kaksne
-kakse
itd...
sama imam najraje toblerone
za vse ljubitelje
i
veliko srece pri peki
lannika
4. nov 2006 18:15
Naši najbolj priljubljeni so trenutno mini muffini. Pečem jih v pekaču za 24 komadov. Najrajši pa imamo sadne (jagode,robide,maline,borovnice...), pa tudi košči čokolade ne smejo manjkat. Pekaš pa imam Dr.Oetker-jev plehnati. Je pa zeloooo super, se nič ne prime zraven. lp Bojanca
4. nov 2006 19:18
Muffini s kokosom in višnjami - ti so nam najljubši; pekač teflonski za 12 muffinov (firma: Zenker) - vedno pa uporabljam papirnate podstavke, tako da potem s čiščenjem pekača ni dosti dela. LP, Lana1
4. nov 2006 19:32
Mi pa imamo najrajši čoko mafine z nutelo in banano, pa kapučinoe in z rdečega vina. Ponavadi jih pečem v teflonskem 12 in 6 kom. pekaču brez podstavkov, ki jih moji ne marajo, ker se tako grdo gor na mafine prilimajo. Včasih, ko imam čas, pa spečem mini v silikonskem modelu.11kom. Ker jih vsi obožujemo, so pri nas pogosto na jedilniku. Mislim, da mi bodo jutri baklave zmanjkale in bom kar mafine spekla. Kyara
4. nov 2006 19:34
ja, to da se na papirnate košarice prijemajo je res. Če imaš dober pekač se muffini sploh ne prijemajo in košaric ne rabiš, razen za dekoracijo. lannika
4. nov 2006 19:48
No,mi pa imamo radi čokoladne in bananine.Pečem jih v papirnatih posodicah in nimamo težav s prijemanjem testa. londonska rezina
4. nov 2006 19:51
Ali je mogoče katera kupila silikonski pekač za muffine v hoferju? Sem že 2x probala peči notri, pa se muffini sploh ne spečejo ampak kot, da bi se skuhali. Pojma nimam kaj je narobe z njim. jade
4. nov 2006 20:11
ne, nevem nič o tem, sem pa nekaj zasledila na forumu. lannika
4. nov 2006 20:13
Kyara ....nam napišeš recept za kapučinove in mafine z rdečim vinom. Ali so recepti v bazi? Drugače pa pogosto delam tudi skutne....plast skute ja samo na sredini. lp Bojanca
4. nov 2006 20:25
Najraje jemo borovničeve in čoko mafine,pečem jih teflonskem pekaču(tistem črnem)se nič ne prijemlejo,sam vedno namažem z margarino,ima pa moj 12 luknjic,če mi kaj mase ostane pa spečem v papirnatih posodicah in drugi dan se mafini čisto lepo ločijo od papirčkov andreja č.
4. nov 2006 21:06
Jade, malo jih namaži z oljem. Če ni maščobe se bolj kuha kot peče, vsaj pri meni.. LP juhicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Enostavna zelena juha