7. nov 2006 22:14
bojana, tvoj recept se krasno sliši! Koliko maka pa daš za 12 muffinov? Ali uporabiš mleti mak ali nemlet (zrnca)? Mmmmmm, se mi že ježijo brbončice :)))) LP Zala
7. nov 2006 22:14
bojana, tvoj recept se krasno sliši! Koliko maka pa daš za 12 muffinov? Ali uporabiš mleti mak ali nemlet (zrnca)? Mmmmmm, se mi že ježijo brbončice :)))) LP Zala
8. nov 2006 7:15
Točno količino maka bi težko povedale, ker potrosim tako od oka. Recimo tam nekje 3/4 jogurtovega lončka. Uporabljam pa mleti mak. Če pa imam več časa za pripravo mafinov, pa najprej zmešam mak s kislo smetano in pustim to stati....lahko tudi kako uro. Potem pa mešanico zmešam z drugimi sestavinami. Ampak oboje izpade dobro. Bojanca
20. nov 2006 10:39
a lahko gdo napiše recept za pica muffine lp makaronarka
4. dec 2006 7:26
Ta stran muffin-welt je zelo dobra,vendar kljub znanju nemščine,ne vem točno kaj je natron.A je to kot soda bikarbona?Hvala za odgovor, Tarja83 Tarja83
4. dec 2006 7:37
Moja napaka,sem ze nasla. To je soda bikarbona ja. Hvala vseeno. Tarja83
4. dec 2006 10:45
Ve kdo, kje lahko kupim pekač za mini muffine v mariboru ali okolici - sem že marsikje iskala, pa nisem imela sreče. Marna
4. dec 2006 11:07
Navadnega ali silikonskega? Loni Makaroni
4. dec 2006 11:59
Navadnega Marna
4. dec 2006 14:18
Poskusi tu, v ljubljanski podružnici so jih prejšnji teden imeli: http://www.vele.si/poslovalnice/moj-dom-maribor/ Za Muellerja je ena nekje napisala, da mariborski nima gospodinjskega oddelka, drugače jih imajo tudi oni. Pa na mon poglej, tam ga je eden prodajal. Povprašaj, če je še aktualno: http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=70012& Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Tajski rdeči curry