2. nov 2006 10:13
Loni, če ti to paše, je tudi to v redi:)
Sicer ena malo drugačna izkušnja z at - midva s fantom nisva ravno narejena za te zadeve, očitno... Fantov brat se je namreč precej tem ukvarjal, pa je še fant enkrat poizkusil za hec. No, se je usedel ali ulegel, kot naj bi se, se sprostil, vse ok za zdaj... Potem pa mu oni glas začne govorit, da naj se sprosti, pa mu to kar govori in govori eno in isto kar naprej... Je rekel, da je čisto ven padel, postal je
čist živčen in je hotu kr radio razbit, hehe:)
Jaz sem enkrat med at zaspala, enkrat, še v OŠ pa nam je to hotel približat gospod učitelj in ko smo se začeli vmes muzat je čisto pop... Tako da me ni ravno navdušil:)
Očitno midva nisva za to, ne rečem, da to ni v redu stvar, samo po moje je bolj za tiste, ki imajo take probleme, midva se stisneva, pa zaspiva v roku pol minute maksimalno... Pa sva lahko na tleh, v avtu, na postelji, klopi, kjerkoli... Pa sporostiva se tudi brez problemov, samo na drug način. Hočem samo rečt, da ma vsak svoj način, nekaj paše enemu, nekaj pa drugemu.
Mami in sestra včasih vadita jogo in to tako počasi, da jaz znorim zraven, jaz sem včasih delala iste vaje, samo 10x hitreje, vem da to ni to, ampak meni je tako pasalo, zakaj bi se z nečim matrala, če mi ne paše, zakaj bi bilo tisto bolj pravo zame, če se ob tem bolj sprostim? Mami je rekla moji "jogi" aerobika, hehe:)
Veri