30. okt 2006 17:25
dorka, poglej pri statistiki največkrat prikazani recepti, sigurno se ti odpre kaj dobrega. Drugače pa bi jaz na tvojem mestu naredila nekaj pečenega - npr. rolado (kar s kupljeno kremo za torte - vaniljeva je super, lahko še malo sadja noter), eno pecivo s kremo iz moke in margarine (npr. čokoladno testo, noter čokoladna krema z bananami), potem bi pa za na hitro, pa da imaš več različnega na krožniku, naredila še kokosove kroglice in pa bajadero (kakšno izpeljanko brez orehov - kokos, lešniki ali mandlji). Če ti pa čas ostane pa še spečeš biskvit, ga namočiš v stopljeno čokolado z rumom in povaljaš v nekaj mletega (kokos, lešniki, mrvice, karkoli). Evo, tu sem ti naštela pet peciv, ki jih vse lahko narediš v enem večeru, če se dobro organiziraš, pa še na pogled bo krožnik lep, da ne govorim, kako hitro bo prazen. Drugače pa ti tudi jaz svetujem, da se vsedeš pred računalnik in mirno pregledaš, vsaj tisti najboljši imajo skoraj vedno sliko - recept te mora privlečti, v tebi vzbuditi željo, da ga čim prej sprobaš, začutiti ga moraš, sline se ti morajo začet cedit, če ti nekdo narekuje kaj naredi, je preveč na silo in ti ne bo ratalo. matilda