6. nov 2006 19:50
Krompir iz vrečke gor ali dol, ampak ko se osemletni poba ob pol devetih zvečer spomni, da bi jedel hrenovke v testu, ni časa za kuhanje krompirja in čaranje krompirjevega testa, je vrečka čisto dobrodošel izhod. Pa prihranite mi prosim kakšno pridigo o vzgoji, razmišljanju o zdravi otroški prehrani že ves popoldan pred takim večerom. Kerr moji otroci so zrasli tudi ob ričetu, žgancih, joti, enolončnicah in še čem, vse z domačega vrta (dedki in babice še zelje in repo kisajo), tako da jim občasno ena vrečka umetne hrane ali pa tudi dve ne bosta riti predrli. Tudi jaz sem se počutila užaljeno in prizadeto zaradi ežojevega pisanja, ker se nimam za prašiča, četudi kdaj kaj iz vrečke uporabim... čeprav se mi je zdelo, da je hotel biti bolj sarkastičen kot žaljiv, ampak enim se uspe iz prve izraziti tako, kot nameravajo, drugi pač potrebujejo "popravnega". In čiso ok se mi zdi, da je bojna sekira zakopana. Saj, vsakemu od nas včasih zdrsne, in če to pravico upoštevamo tudi pri drugih, se že da pogovoriti, kajne? Pa še mimo so že krompirjeve počitnice... Mamamia mamamia