Kako očistiti smolo iz granitne plošče na grobu.Smola je iz sosedovega borovca.
V naprej hvala za odgovore.
Kako očistiti smolo iz granitne plošče na grobu.Smola je iz sosedovega borovca.
V naprej hvala za odgovore.
28. okt 2006 16:31
slišala sem, da pomaga navadno kuhinjsko olje....namažeš smolnate dele, počakaš......podrgneš enostavno dol....s kakšno mobikartico ali kaj podobnega... ali pa mogoče terpentin ali nitro... modrijan
28. okt 2006 16:32
smola se z oljem stopi, samo nevem pa kako bi se to vidlo na kamnu , če je poliran verjetno ne dosti , če je pa navaden kamen pa khm khm , čisto flekasto :s
28. okt 2006 19:16
Kaj pa če bi vprašala kakšnega kamnoseka ki izdeluje spomenike? Oni zagotovo vedo. Stvari za odstranjevat je sicer veliko, a vprašanje res kaj uporabiti, da nebi pustilo madežev... LP ivonja
28. okt 2006 19:33
Marinka, na to vprašanje vam bo po moje lahko odgovorila Reca. Vem, da je že svetovala glede čiščenja kamnov. Lp iz Mb! riba-ribica
28. okt 2006 21:37
Kar v merkur zavij, povprašaj. Kupila sem tekočino(do ponedeljka nevem naslova), zdraven sem kupila še špraj za puliranje. Madeži od sveče so izginili. Lp Marta mara12Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Evitine Jakobove pokrovače