Mercator točke

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

30. okt 2006 14:36

A kdo ve, ali je ta posoda primerna za indukcijski štedilnik? Razmišljam o zbiranju teh nalepk in me zanima, če bom posodo lahko uporabljala na svojem bodočem štedilniku. mimika

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

30. okt 2006 14:55

Midve s sestro sva preračunali, da se (spet) nabiranje točk samo v ta namen ne izplača. Je pa res, da se jih kar nekaj nabere v določenem obdobju...

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

30. okt 2006 16:51

Ravnokar sem se vrnila od najboljšega soseda, kjer sem si ogledala tole posodo. Moram priznati, da me ni navdušila. Ni to neka kakovostna posoda. Pa saj ne more biti glede na ceno. Precej tanka in zato lahka. Še najboljša sta bila pekač in posoda s steklenim pokrovov. Ne vem, če ne bom kandidirala samo za potovanje na Karibe. mimika

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

30. okt 2006 17:21

Pa saj to je še najboljše! riba-ribica

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

30. okt 2006 17:31

Mimka, meni se zdi pa posoda kvalitetna, lahka pa je zato, ker je iz aluminija, torej ni primerna za indukcijsko kuhališče. Meni je bolj všeč kot tefalova in mislim, da je tudi kvalitetnejša. Lidka, ne vem, kaj si hotela sploh povedat s tem, da se ne splača nabirat točke. V našem kraju je samo M trgovina in tam največ nakupujem, zraven pa dobim točke. Torej, če me je volja, kupim posodo po 50% znižani ceni , ali pa ne, v nakup me nihče ne sili. LP

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

30. okt 2006 17:45

Se strinjam lijana, tudi pri nas imamo samo M, zato dobiš nalepke tudi nehote. Se mi pa zdi, da ravno tako poceni, kot najcenejši teflon pa tudi ni. Mene je drugače privlekla tista manjša kozica s pokrovom za odlivanjem (žal mi je, da nisem takrat dve tefalovi kupila, ker tako velikost posode najbolj rabim) in pa pekač. Seveda bom pa videla, koliko točk bom zbrala, ravno tepla se ne bom zanje. Sem pa bila presenečena - moj fant je kupil cement v Merc. Gradnji in je tudi tam dobil točko, kar se v prejšnjih akcijah ni dobilo. matilda

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

30. okt 2006 17:52

Pri prejšnji akciji zbiranja točk nisi dobil v Merkator tehnika. Vem, ker sem tam kupila kruhomat, ker je trgovina samo nekaj metrov stran od našega stanovanja. riba-ribica

Strelca  

član od: 20.11.2004

sporočila: 114

30. okt 2006 18:50

Jst se pa priporočam za SPAR točke!!! Strelca

zupanja  

član od: 21.4.2006

sporočila: 134

30. okt 2006 22:37

jaz pa ne vem... občutek mam, da nas tile trgovci vedno okrog prinašajo... zbirali smo merkator točke za krožnike (kr itak kupujemo skor sam v merkatorju), zbrali smo jih za mislim da 8 kompletov in zdaj je ati popolnoma razočaran nad temi krožniki, sploh noče jest z njih, pravi da so grozno oblikovani, da je cel krožnik en sam rob, površina, na katero daš hrano pa ma premer 6cm... mami pravi, da so preveliki za pomivalni stroj, itd. no, nismo jih še lih vrgli stran, ampak se clo zna zgodit v bližnji prihodnosti -

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti