Spet iščem ideje: nečkinja ima danes rojstni da
Samo oris balerine na
Kakšna ideja, kako naj se lotim? Imam pa (po zaslugi bliskovite otroške domišljije ) samo ca. 2 ure časa da
Za vsako idejo sem hvaležna!
Spet iščem ideje: nečkinja ima danes rojstni da
Samo oris balerine na
Kakšna ideja, kako naj se lotim? Imam pa (po zaslugi bliskovite otroške domišljije ) samo ca. 2 ure časa da
Za vsako idejo sem hvaležna!
27. okt 2006 9:02
http://orly.avidor.org/birthday_cakes.html Malo poscrollej dol pa je ena lepa slikca. Kaj več ti pa ne vem svetovati. alexis
27. okt 2006 9:31
Da dol padeš. Loni Makaroni
27. okt 2006 9:33
Loni je napisal/a: |
Da dol padeš.[rozica] |
27. okt 2006 9:50
Od gledanja tistih slikic, še najbolj všeč sta mi tista dva, ki držita kupolasto torto, pa ta prva. Loni Makaroni
27. okt 2006 9:51
A niso kul? Kaj bi dala, da bi imela ročne spretnosti za take umetnije!!!!!! alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 27. okt 2006 09:58:01
27. okt 2006 10:02
tole je narejena obloga iz marcipana pa figurice tudi...vendar ga nimajo vsi radi, nekaterim ni všče okus, je pa seveda enkratno pogledat take torte tista balerina pa bi bila lepa tudi iz kakšne smetanove ali maslene kreme jasna
27. okt 2006 10:14
Stasafrank, ali imaš kje možnost dobiti SLADKORNO PENO? Lahko bi jo uporabila za krilo. alexis
27. okt 2006 10:28
Joj jaz sem pa zdaj vidla tisto figurco od Mojstra Miha....nujno morm poklicat v Pekarno vrhnika če jo imajo tam....oh sem še bol nora na tega Miha kot moj sine, pa glih čez 14 dni ima rojstni dan-dol bo padu če mi rata ta podvig! ANJA
27. okt 2006 10:35
Ah nimajo...škoda. Zdej sem čisto bolana od tega! Če katera ve še za kakšno specializirano trgovino kjer je možnost za kaj takega-prosim, prosim, mi sporočite... ANJA
27. okt 2006 10:37
Lahko pa mu daš na torto slikico od mojstra Mihe. V pekarni vrhnika ti jo sprintajo na oblat (podobno kot hostija) in samo položiš na torto pa je. Samo sliko sabo prineseš pa ti takoj naredijo. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Jagodni cmoki z makovim sladoledom