26. okt 2006 20:42
Bi se strinjala z mamamio, še bolj pa se strinjam s Cilo, saj sem imela tudi jaz podobne težave, pa ne s taščo, ampak s svojim očetom; ki sem ga rešila na način, ki ga je navedla Cila. Dejala sem si, da moj oče je individum z lastnimi potrebami in željami in tako lahko počne s svojim življenjem kar hoče in v bistvu kdo sem jaz, da mu bom vsiljevala svoje želje. Preden sem takšno svojo miselnost povezala tudi s čustvi je sicer trajalo kar nekaj let in nešteto prejokanih ur, ampak na koncu mi je uspelo. Na drugi strani pa sem tukaj jaz in moje življenje ter življenje moje družine, tukaj sem pa jaz glavna (v mislim imam svoje življenje) in ga bom tako živela na način, ki ga jaz želim in ne bom dovolila, da mi ga drugi krojijo. Kot drugi sem mislila predvsem svojega očeta oz. bolje rečeno njegov nezainteresiranost za nas. Tako sem se obrnila na ljudi, ki so bili bolj na moji "valovni dolžini", v družbi katerih sem se dobro počutila in sem se kar nekako distancirala od očeta. Naj povem, da ga imam še vedno zelo rada, da ga še vedno spoštujem, ampak moje misli niso več toliko usmerjenje na njega, ampak na stvari oz. ljudi, ki me osrečujejo. LP katjushka