29. okt 2006 17:53
He he...prav nasmejal sem se nekaterim zgodbam, nekatere so me pa dobesedno tudi šokirale ( pa kaj se to res dogaja??) Čist verjamem! No bom dodal še moški pogled na to: - moja tašča je prav fajn ženska, pridna, dober kuha, prijazna...se ne vtikuje v najino življenje in nam pomaga po svoji najboljši moči, nesoglasij do sedaj nisva imela nikoli, kvečjemu stopi prej na mojo stran kot na ženino...vse naj naj o njej....zgodba zase je moj tast ( ja itak za njegovo hčero nobeden ni bil in ni dovolj dober)ampak po začetnih pripombah (nizkih seveda) in dokazovanju , da pa ni konec sveta in da za njegovo hčerkico poskrbim po najboljših močeh in še več, tako ali drugače v VSEH pogledih , se je omehčal in lahko celo rečem da me nekako ali pa končno sprejema po dolgih 18 letih - celo za pomoč in nasvete me prosi ali drugače povedano , ustvarila sva neko sožitje, ki ga gojiva, vsaj 1x na teden ( tolikokrat namreč grem k njim - no to je povpreček). Druga zgodba pa se odvija na drugi strani zakona, se pravi MOJA žena in moja mati...hm...tega nebom komentiral, ker nikakor nebom mogel biti nepristranski in objektiven...če pa že potem sem pristranski in bom na ženini strani in bom rekel na kratko : nočna mora in včasih se počutim kot Jezus, pa ne zaradi tega ker bi imel sposobnost vodo spremeniti v vino in kamenje v kruh ampak zaradi tega kar so mu naredili ko so ga pribili na križ...ja res je , včasih je celo španska inkvizicija prav mila glede na to kar lahko naredita moji dve babnici. In da nebo pomote, moja žena je zelo mila in dobrosrčna oseba...po drugi strani pa malček trmasta. Mati pa zelo direktna in brez dlake na jeziku....si predstavljate...Raje ne! In tudi jaz bom raje končal o tem. Dovolj je moja izkušnja z mojo taščo in tastom: escada