23. sep 2008 9:39
Hehe, tak, ki si jih ne upa, pa pri meni tak ali tak nima kaj počet
. Kako bo pa meni nasprotoval, kadar bom narobe mislila, če si še mami ne bi upal rečt?
Ne, na mamine sinčke res ne padam... Se moram zanest na človeka - v vseh pogledih in to je ravno tako pomemben vidik kot drugi, saj bi se tudi jaz postavila zanj, če bi moji delali kakšne probleme (in tudi sem se, ko na začetku ni bil ravno všeč moji mami - tega se na srečo zdaj noben od njiju ne spomni, zdaj ga obožuje, hehe
).
Najina družinica je prva, ostali pa so širša družina in so seveda zelo pomembni in jih imava zelo rada, se vidimo vsak teden vsaj 1x, si pomagamo, kadar kdo kaj rabi,...
Včeraj sem recimo naredila šamrole, na katere sta prišla moj bratec in njegova punca, nekaj pa jih je odnesel lubi svojim staršem (torej tašči in tastu
), da se jima malo oddolživa za biokorenje, ki sva ga zadnjič dobila. Malenkosti, ki naredijo odnos. Zdaj pa kličem svojo taščo za recept za pasulj, hehe, lubiju je všeč tak, kot ga ona naredi, pa bo gotovo vesela, če jo vprašam za recept.
Je pa treba postavit meje, same od sebe se ne - oz. se ne tja, kamor bi ti pasalo. Če jih ne postavi/š, drugi ne more vedet, da ti ni luštno tako kot je ali pa čuti, pa rajši noče videt, ker je pač njemu tako všeč... Če bi se vsi (moji, njegovi...) spomnili, da bojo 4x na teden pri nas ali mi pri njih, ne bi imeli mi 1 dneva zase - to pa ni življenje. Tako da: tudi za meje se je treba potrudit - iz vseh strani... Včasih je treba malo potrpet, včasih pa si je treba upat - kdaj kaj - to je pa verjetno ta umetnost
...
Veri