Mi lahko kdo priporoča kako špagetarijo oz. špagetarijo-picerijo na Ptuju pz. bližnji okolici?
Lep dan!
K
Mi lahko kdo priporoča kako špagetarijo oz. špagetarijo-picerijo na Ptuju pz. bližnji okolici?
Lep dan!
K
25. okt 2006 13:17
Picerija Vila Monde,1km iz Ptuja,smer Ptuj > Ormož. Ne moreš zgrešiti. siba
25. okt 2006 13:19
joj, kako si si pa špagetarijo zaželela? beli vitez - bolj picerija imajo testenine tudi gostilna amadeus v prešernovi ulici - imajo nasploh dobro hrano tudi špagete nova špagetarija in picerija v qlandiji še nisem bila tam tako da ne vem kakšna je hrana Rebeka
25. okt 2006 13:29
V bistvu smo v soboto na poti iz MS v LJ na LJ maraton. Zato smo si zaželeli špagete. Vilo monde poznam. Kje pa je Qlandija? LP K
25. okt 2006 14:36
Qlandija pa je nov trgovski center na Ormoški cesti- ne moreš zgrešiti. Not je ena gostilnica pa mislim da majo pizze pa špagete. lp sonchek
25. okt 2006 15:46
V Europi imajo zelo dobre testenine; Europa se nahaja v centru Ptuja. Prav tako okusne so tudi njihove pizze. lp Sporočilo je spremenil(a) kano dne 25. okt 2006 15:47:13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Tajski rdeči curry