2. dec 2006 21:31
Hanzi, jaz ti magnetno blazino priporočam. Odkar jo uporabljam, se počutim veliko bolje, imam več energije, skratka o.k. Kako sem prišla do nje? V prilogi Delo in dom (al nekaj podobnega) sem videla oglas za brezplačno izmero negativnih sevanj v enem prostoru stanovanja. Ker sem tudi sama zelo dovzetna za vse vrste sevanj, sem že takoj po preselitvi v novo stanovanje vedela, da spalnica ni o.k., zato sem poslala naročilo in res je k nam prišel gospod Viktor iz podjetja ALTTRA ali ALTERA (se ne spomnim točno, ker je tega že dve leti, če te zanima, pa lahko točno preverim) iz Domžal in predvsem me je prepričal s svojo nevsiljivostjo. Izmeril je sevanje po celotni postelji in ugotovil, da čez celotno posteljo teče podzemeljski vodni tok, prav tako pa je izmeril še hartmanovo in curyjevo sevanje. Skratka, ker postelje nikakor ni možno prestaviti, sva se z možem odločila za nakup blazine, ki deluje. Gospod Viktor je bil popolnoma nevsiljiv in ko sem ga prosila, naj izmeri še otroško sobo, je za mlajšo hčerko rekel, da spi na postelji, kjer lahko doživi tudi 100 let, ker gre vse škodljivo sevanje mimo nje. Starejša hčerka pa je spala na zelo škodljivem mestu. Ker imata sicer pograd, je sam predlagal, da ga namesti nad ležišče mlajše hčerke. Nikakor pa nam ni ponujal še ene blazine. To me je prepričalo v njegovo kredibilnost in resnični mi ni žal.