http://www.moj-album.com/uredi/ligojna/54691
Vesna Leben
http://www.moj-album.com/uredi/ligojna/54691
Vesna Leben
23. okt 2006 16:12
ligojna to so najbolj zanič hrenovke kar je možno, včasih smo devali hrenovke v zmrzovalnik in potem skuhali in je bilo super, te hrenovke, ko jih iz zmrzovalnika skuhaš in ugrizneš popiješ več kuhane vode kot pa čutiš meso hrenovke....katastrofa kako so zanič... sreča nekaj hrenovk še delajo po starem receptu in postopku ... vegeterianka
23. okt 2006 16:33
Jaz jih kupim v trgovini še zelo zelo redko; naročim jih pri kolegih=sosedih, ki jih delajo sami in točno vem, kaj vse dajo not; okusa in kvalitete ne moreš primerjati s kupljenimi. jessy6
23. okt 2006 18:02
tudi jaz sem že enkrat dobila take hrenovke, pa sem jih pomaknila samo v smeti. Saj so bile tudi kisle. marelica
23. okt 2006 18:35
Ligojna mislim, da ne bi bilo odveč, če poveš kateri proizvajalec je ustvaril to packarijo. Saj, če lahko s konkretnim imenom proizvajalca nek izdelek pohvalimo, ga menda lahko tudi grajamo, mar ne? rrr
23. okt 2006 18:54
Sem šla pogledat na ovitek...Jata. Vesna Leben
23. okt 2006 20:50
Takšne hrenovke sem (nehote) kupila nekajkrat še v časih, ko sem še jedla meso (pred skoraj tremi leti). Ne spomnim se točno proizvajalca, ampak če se prav spomnim so bile piščančje (torej čisto možno, da od Jate). Poleg izgleda so bile tudi nikakršnega okusa...čisto vodene (če je meso sploh lahko vodeno). LP katjushka
23. okt 2006 20:56
Hrenovke bi naj jedli otroci in bolniki na dieti???? Haloooooooooooooo!!!!! Galja
23. okt 2006 21:33
Jaz jih kupujem od celjskih mesnin in do sedaj so bile vedno dobre. Nimam pripomb. Piščančjih pa več ne kupujem, ker sem prav tako nasankala in od takrat je konec s piščančjimi hrenovkami. Kyara
23. okt 2006 22:26
Te Jatine sem tudi jaz kupila, pa so res obupne- kuhane so res čisto vodene, pa res malo na kislo potegnejo. Fuj. Prav gumijaste so. monro
24. okt 2006 9:03
Takšne hrenovke bi bilo treba nemudoma vrniti trgovcu, ki vam jih je prodal in zahtevati denar nazaj. Miroslav VulovićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Pure svedri s paradižnikom in baziliko