12. avg 2010 4:14
Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!
Potem pa sploh ne vem a bi se spuščal v te debate..........
Pa nikakor ne morem mimo takih ljudi, da jih ne vprasam po zdravju....(mislim na REBECCO!)in njej podobne. Ne sploh se mi ne začenja, ker se ne bom ustavil, če pomislim da lahko nekdo(predvidevam da si odrasla oseba Rebecca!) pise take oslarije in jih dejansko ima v glavi. Ne zelim biti nesramen, toda kaj so s teboj v mladosti počeli...... Sam to bom povedu, verjetno se pa itak tok ceniš, da najboljših stvari svojmu telesu ne privoščiš, ker veš da ti nisi vredna tok, posledično pa je telo prikrajšano zardi< bubašvabic> v glavah in teb podobnih.. Pa ne me napadat takoj, ko boš to prebrala, ker to bi bil sam še večji pokazatelj, da imam prav! Tega pa mi vrjamem ne privoščiš? EGOOO to je bolezen za katero bi morali najprej izdelat zdravilo in potem bi na tem svetu vsi živeli veliko lažje in bolj zdravi. Rebecca veliko lepega ti želim, čeprav se ti zdi prav nasprotno. Saj če bi bral naprej, bi verjetno komu drugemu pisal to in še več, toda takoj sem nate naletu.:)
((To bi rad dodal: Povejte mi kdo zna o sušilnem stroju največ za povedat?? )) Na koga bi me obrnili če potrebujem informacije o sušilcu? Tole mi odgovorite, naslednjič vam pa nadaljujem.
Kar se pa tiče HERBALIFE-A JE ZAKOOOOOON!!! NAJDI MI BOLJŠI PROIZVOD IN JAZ GA BOM KUPOVAL OD TEBE. Amonaly ne se pustit zmest-go go whit HERBALIFE!!!!(če te zanima, kdo vse vporablja herbalife mi pust zanimanje pa ti naslednjič odgovorim! To povem zato, ker poznam marsi koga, ki mu to daje neko sigurnost, zaupanje v proizvod! To je sam velik plus+ drugih pa recimo to sploh ne zanima in jim ni pomembno kdo še poleg njih uporablja hl. Jaz pravim tako; če je dober za Messi-ja- je dobr tud zame. Predvsem moški me bodo razumel no ženske tud, tiste ki mal spremljajo nogomet:). Lep dan,vikend, teden, mesec, leto, rojstvo, dopust, počitnice, izlet, poroko, karkoli in kjerkoli bili oz. počeli!