3. jul 2009 18:29
hej @asket: nekoč sem bila zelo debelušna punca.. vsak dan jedla za kosilo krompir,za sladico čokoladice, zvečer pa še obilno večerjo. kasneje smo v družini preklopili na Montignaca. vse je blo super, lačna nisem bila, redno sem se ukvarjala s športom (aktivno sem trenirala rokomet, 5x na teden + tekme čez vikend). suhjšala sem 8 kg. ampak potem se je ustavilo. to je bilo to. kljub temu, da še vedno ne jem krompirja, čokolade, belega sladkorja, belega kruha,doma sami pečemo polnozrnat kruh, izogibam se OH, jem le polnorzate testenine in vsaj 5 sadežev oz. zelenjave na dan, se moji kg niso in niso hoteli stopiti.zmanjšala sem celo količino obrokov in ni in ni šlo več dol. da bi bila moja teža popolna in da bi bila maksimalno zadovoljna s svojo težo bi mogla izgubiti še nekje 5 kg. pred nekaj časa sem slišala nekaj o hebalifu. da je stvar ok, da pije to ogromno športnikov.. vendar so ljudje na forumih govorili čisto drugače. da so to same kemikalije, da ima 'jo-jo' učinek, da postaneš odvisen.. pozabile sem na vse skupaj, potem pa sem slučajno na neki zabavi, srečala dekle, ki je nosila značko Herbalife. padle sva v debato, rekla je naj pridem k njej to stvar preizkusit.. ko sem poskusla šejk mi je bil okus dober. ampak hotela sem le in samo šejk. vendar me je ženska našopala z tabletami na milijon in en način. pa ribice, pa vlaknine, pa malo vitaminčkov.. to sem pač uzela, ker je spadalo v 'paket' in odnesla direktno kolegici ki je čisto zaljubljena v herbalife.. sama pijem le šejk. in to 2x na dan. kosilo jem normalno. všeč mi je, ker mi ni treba stalno hoditi v trgovino in razmišljati v smislu 'kaj bo danes za večerjo'. doma imamo vedno veliko sadja in karton mleka. v 2mesecih sem izgubila 3kg. čakata me še 2. mislim da bom nadaljevala, ker se počitim res ok. naj še povem, da sem vmes prenehala trenirati in da sedaj tečem, ko imam čas. to je približno 2x na teden po 5km. nočem delati nobene reklame za Herbalife, amapak pri meni stvar deluje. nekateri pravijo, da logično da shujšaš, če pa ješ le en pravi obrok na dan (ta obrok jem še vedno po Montignacu), vendar to ni res. ko spijem herbalife sem vsaj 3 ure sita, in sploh ne pomislim na hrano. je pa res, da si ga delam z mlekom z 1,6% maščobe. to je moja zgodba, malo sem se razpisala :) lep pozdrav p.s.: naj še omenim, da se kdaj pa kdaj seveda pregrešim s kakšno pico (ups danes za kosilo:p) in kakšnim pecivom, ampak me herbalife zelo 'pocarta' in se to nič ne pozna na tehnici :) iversonka