15. jul 2011 9:13
Tudi jaz sem se pred 14-imi dni s fantom udeležila njihove predstavitve in sva se zaradi radovednosti odločila to zadevo poskusit. Nimava težav z telesno težo, odločila sva se samo dopolnit najine obroke, da bodo hranljivejši. Zamenjala sva zajtrk s šejkom in občasno ga zamenjava še za večerjo ali popoldansko malico. Začela sva piti tudi čaj, ki bi naj pospeševal izgorevanje maščob (jaz imam BMI-18 in imam delež maščobe v telesu preveč, že skoraj na meji škodljivega, tako so mi izmerili) in dajal energijo. Vsak dan zdaj pojem tudi multivitaminsko tableto, ki jih še v življenju nisem jemala.
No, v glavnem po 14 dneh uživanja teh šejkov in čajev fant poroča o izboljšanju počutja, višku energije... Jaz pa po šihtu popoldne še vedno spim in tudi nek višek energije še nisem začutila.... Ne bom takoj obupala, bom še poskušala, čeprav se zdaj obeta cifra cca. 600 € za naročilo, ki bi naj zadostovala za kake 3-4 mesece. Prvo naročilo je stalo 200 € in to so zame astronomske cene....( Za 2 osebi vse računam, s fantom sva skupaj v tem).
Res sem skeptična glede vsega skupaj, ljudje, ki so HL predstavljali so govorili, da je ah in oh, vsi veseli, polni energije, brez vsakršnih zdravstvenih težav....
Bom še poročala o tej moji izkušnji, tudi mene zanima, če se bodo pojavili pozitivni učinki (baje traja pri nekaterih 3 mesece, pri drugih manj) ali pa bom samo napisala, kako drago me je stala ta "radovednost".
Klepetalka