Operacija stopala

gyokuro  

član od: 24.8.2006

sporočila: 16

tema odprta - 20. okt 2006 18:03 | ogledi: 2.896 | odgovori: 1

Prijateljica je dobila vabilo na operacijo Pedes transversoplani., Hallux valgus bill., itd. iz Valdoltre, v principu naj bi bilo potrebno prerezati kost na nožnem palcu, ga postaviti v pravo lego in dodati ob straneh dve ploščici. Vse to je seveda zvedela preko prijateljev, ker se zdravniku pač ni zdelo vredno karkoli razlagat ali opisovat. Do sedaj so bile informacije o takih posegih precej negativne. Zanima me, če ima kdorkoli kakšne izkušnje z samo operacijo, kako poteka, okrevanjem in nadaljnim življenjem. Za vsakršne informacije bi bila zelo hvaležna, ker z zdravjem se res ni za igrat. So pa njene kosti na nogah podedovana stvar in ne posledica kakih divjih špičakov

gyokuro

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

20. okt 2006 20:11

Tako podedovano štrlečo kost imam tudi jaz. Nisem se odločila za operacijo, ker me ta stvar ne boli in nočem drezat tja kamor ni treba. Eni pravijo, da je po operaciji vse ok, eni pa, da jih je potem začelo bolet. Scorpy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti