Zanima me, če je že kdo jedel v afriški restavraciji. Mislim da se nahaja na Kranjčevi pri POP-TV-ju. Me mika da bi šla probat, rada pa bi prej zbrala vaše vtise. Hvala!
Uly
Zanima me, če je že kdo jedel v afriški restavraciji. Mislim da se nahaja na Kranjčevi pri POP-TV-ju. Me mika da bi šla probat, rada pa bi prej zbrala vaše vtise. Hvala!
Uly
20. okt 2006 9:44
Priznam, da nisem bila, vendar sem slišala same ne prav pohvalne stvari od tam. Predvsem me moti definicija "afriška" restavracija. Mislim, Afrika je ogromen kontinent in kuhinja Maroka čisto nekaj drugega kot kuhinja Južne Afrike... strelka
20. okt 2006 9:51
Jaz sem bila že dogo časa nazaj, da se niti več ne spomnim kaj smo jedli, bilo pa je dobro. Tudi ne spomnim se kakšne pretirane cene. Imajo predvsem zanimive krožnike, narejene iz listov (ne spomnim se več iz katerih), ampak zelo lepo izgledajo. Edino tiste živali raztegnjene po stenah mi niso bile všeč. jade
20. okt 2006 10:35
Hvala za mnenja. Najbrž bo malo smešno slišat, vendar se sprašujem kaj res strežejo v tej restavraciji glede mesa, ker je pač afriška. Afriške živali ali kako - ker to se mi res grozno sliši. Pa oprostite za tako vprašanje. UlyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Bovla po kitajsko