19. okt 2006 9:40
Saj tudi jaz rada letam po štacunah ampak sedaj pa res že zelo težko s tem trebuhom. Sem bila v torek v vseh možnih trgovinah z otroškimi čevlji pa nisem našla nič pametnega, ne vem ali mislijo, da so naši otroci fotomodeli ali kaj in, da samo sedijo na miru in čuvajo čeveljčke. Sploh za punčke delajo prav "presrane" čevlje, ki so samo za gledat in ne za nosit. Jaz rabim nekaj funkcionalnega, da mi lahko otrok skače okoli, gre v peskovnik, šiba po gozdu... Sem bila prav razočarana nad cicibanom, sem ji kupila zelo lepe jesenske čeveljčke (cena 11 tisoč) ampak kaj, ko jih je imala obute pol ure, 1x se je spustila po toboganu in šibala po pesku, pa se je spredaj na prstkih kar barva dol zdrgnila, pa je prodajalka zatrjevala kako so celi usnjeni in impregnirani in oh in sploh super, da dol padeš.
Če pa že najdem "normalne" čevlje pa itak nimajo št. in potem se vedno zgovarjajo veste teh števik največ prodamo. Ampak to mi govorijo že od takrat, ko sta imala št. 19 pa do zdaj, ko imasta 26 in potem vedno, ko rabimo čevlje 1 mesec doživljam živčne zlome, ker letam po štacunah kot nora. In potem, če že za enega najdem, potem za drugega ni ...
Cene imajo pa itak take, da ne moreš verjet, pa meni se ne zdi normalno, da dam 15 tisoč za čevlje, ki jih nosi otrok 2 meseca, potem so pa itak al premajhni, al pa ni več sezona za njih. Pa še te so taki nefunkcionalni, da ne moreš verjet, kot, da jih otroci obujejo samo zato, da se potem gledajo v njih.
jade